Reklám

Rendszerünkben 2327 vállalkozás található!

Hirdetési feltételek

Tisztelt Felhasználó!

 

  • A cegreklam.internetmobilmedia.hu oldalon ingyenes hirdetést elhelyező hirdető tudomásul veszi és egyben elfogadja az alábbi hirdetési feltételeket:
  • A cegreklam.internetmobilmedia.hu oldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért, helyességéért, kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség, így a  cegreklam.internetmobilmedia.hu üzemeltetője és tulajdonosa semmi nemű felelősséget nem vállal és nem is vonható felelősségre.
  • A cegreklam.internetmobilmedia.hu oldalon regisztrált felhasználó elfogadja, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címére küldött internetmobilmedia.hu hirleveleket fogadja, ezen hirlevelek küldése megszűnik az oldal üzemeltetője részéről, ha a felhasználó előzetesen kéri az oldal üzemeltetőjét a regisztrációja, és egyben a hirdetése törlését a rendszerből.
  • Bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, valamint bárminemű jogsértésért, ide értve a szellemi tulajdonjogokat is a cegreklam.internetmobilmedia.hu oldal üzemeltetője felelősséggel nem tartozik.
  • A jó ízlést sértő, trágár és az oldal tartalmának nem megfelelő hirdetések elhelyezése nem engedélyezett az oldalon, emellett a félrevezető, többszörösen feladott és megismételt, hirdetések sem megengedettek, így azokat az oldal üzemeltetője bármikor indokolás nélkül, törölheti, módosíthatja.
  • Az ingyenes apróhirdetési szolgáltatás használatával a hirdetés feladója által egy harmadik személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetéssel összefüggően megvalósított bűncselekmény esetén a cegreklam.internetmobilmedia.hu üzemeltetője minden tőle elvárható segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása és felelősségre vonása céljából.
  • A szolgáltatás esetleges megszűnése, időszakos kimaradása vagy a rendszer működésbeli problémái esetén az ingyenesen megjelentetett hirdetésekkel kapcsolatban  semminemű anyagi felelőséggel nem tartozik a cegreklam.internetmobilmedia.hu üzemeltetője és tulajdonosa.

 


Az oldal üzemeltetője és tulajdonosa:

Light Solutions Kft.

8000 Székesfehérvár, Berényi út 20.