Reklám

Rendszerünkben 2298 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Decoration Press Web Kft. - - Dekoráció, digitális nyomda, web
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2018.03.05.

Reklám azonosító: 2748


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Dekoráció, digitális nyomda, web


Bemutatkozás: Stúdiónk 2001-ben alakult, azóta folyamatosan bővülő, korszerűsödő gépparkkal és szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Mostanra már az óriásplakáton a névjegykártyán át, a molinóig vagy a ruha/munkaruha feliratokig mindenre felkészültek vagyunk. Műhelyünk Nagykanizsán a keletei városrészben a Rózsa utcában található, könnyű többirányú megközelíthetőséggel, ingyenes parkolással.Kapcsolat:

Ezüst Nyíl Kerékpáros Futárszolgálat - Kerékpáros Futárszolgálat - Kerékpáros Futárszolgálat
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2012.10.16.

Reklám azonosító: 1973


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Kerékpáros Futárszolgálat

Szolgáltatás: Kerékpáros Futárszolgálat


Bemutatkozás: Az októberben alapuló EZÜST NYÍL KERÉKPÁROS FUTÁRSZOLGÁLAT küldemények, levelek, csomagok és minden olyan dolog szállítását vállalja, ami belefér egy futárzsákba. (50x40x20 cm, 5 kg) Vállalunk a kézbesítés mellett egyéni ill. céges hivatali ügyintézést is, postai ügyintézést (csekkbefizetés, postafiók kezelést, stb), de akár magánjellegű ügyeket (pl. bevásárlás, gyógyszerkiváltás, virág- és ajándékküldés, stb.) is elintézünk. Levelét már 260 Ft + Áfa összegért elszállítjuk Nagykanizsán. ( A pontos árak megtekinthetők a honlapon) Ha kell, küldeményeit elvisszük illetve elhozzuk a távolsági busz- és vonatjáratokhoz(ról). SOK IDŐT ÉS PÉNZT SPÓRÓLHAT MEG AZZAL, HA FONTOSABB DOLGAI- VAL TUD FOGLALKOZNI. MÉG KI SEM KELL MOZDULNIA OTTHONÁBÓL. MEGKÍMÉLJÜK A VÁROSI KÖZLEKEDÉSTŐL ÉS A SORBANÁLLÁSTÓL! Ön hív, mi felpattanunk a biciklire és akár 10 percen belül átvesszük küldeményét, s már repülünk is, hogy a hívástól számított akár 15 percen belül a címzett kezébe adjuk csomagját. Ha velünk szállíttat, aktív részesévé válik Nagykanizsa levegőjének tisztán tartásában. Garantáljuk, hogy a megrendelés felvételét követően max. 90 percen belül már le is adjuk küldeményét. Weboldalunkon még több információt tudhat meg cégünkről. Weboldalunk címe: http://ezustnyilfutar.5mp.eu Bizalmukat igyekszünk kiérdemelni és megköszönjük, ha minket választanak. Megrendeléseiket hétfőtől péntekig 8-17 óráig várjuk a 06-30/42-77-142-es telefononszámon, vagy az ezustnyilfutarszolgalat@gmail.com e-mail címen, esetleg személyesen Nk.-án az Eötvös tér 22. sz. alatt található irodánkban.Kapcsolat:

ICF Consulting Bt. - - Webfejlesztés. digitális nyomda, dekoráció
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2009.06.01.

Reklám azonosító: 1372


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Webfejlesztés. digitális nyomda, dekoráció


Bemutatkozás: Cégünk sokrétű, szolgáltatásainkkal azoknak a vállalkozásoknak nyújtunk segítséget, akik nem szeretnének több helyre fordulni különbőző igényeikkel.Kapcsolat:

Logi-Box Hungária Kft. - Műanyag termékek - Műanyag kereskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2009.01.09.

Reklám azonosító: 1115


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Műanyag termékek

Szolgáltatás: Műanyag kereskedelem


Bemutatkozás: Cégünk a svájci Georg Utz AG kizárólagos magyarországi képviselete.Kapcsolat:

POLIGONT Mérnöki Szolgáltató Kft. - - Vállalkozásfejlesztés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.10.26.

Reklám azonosító: 907


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Vállalkozásfejlesztés


Bemutatkozás: ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 27001, LEAN Management, auditor képzésekKapcsolat:

Dekor Kuckó - Dekorációk, Hobbytermékek, ajándékok, vicces cuccok, világítós termékek, esküvői kellékek, fa játékok - Dekorációk készítése, rendezvényszervezés, esküvői kellékek készítése, székszoknyák bérbeadása, köszönetajándékok készítése, díszcsomagolás( lufiba is), ajándéktárgykészítés, lufihajtogatás, lufiszobor készítés, hélium töltés, héliumos csokrok készítése
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.10.03.

Reklám azonosító: 872


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Dekorációk, Hobbytermékek, ajándékok, vicces cuccok, világítós termékek, esküvői kellékek, fa játékok

Szolgáltatás: Dekorációk készítése, rendezvényszervezés, esküvői kellékek készítése, székszoknyák bérbeadása, köszönetajándékok készítése, díszcsomagolás( lufiba is), ajándéktárgykészítés, lufihajtogatás, lufiszobor készítés, hélium töltés, héliumos csokrok készítése


Bemutatkozás: Amit csinálunk azt tiszta szívből és teljes bedobással, mindenki örömére. :o) Minden munkához úgy állok, hozzá, mintha magamnak készíteném. És ha magamnak dolgozom akkor csak profi munka jöhet számításba és tökéletes eredmény. Esetek 99%-ban így is alakul!!! Imádok dekorálni, ajándékot készíteni, alkotni, csomagolni, kedves vevőimet kiszolgálni, adni és örömet szerezni akár egy lufival is. Szeretem a precíz, pontos munkánk gyümölcsét learatni, gyönyörködni benne. Munkánkból hiányzik a gics,azt ki is kérem magamnak. Nem is vagyok hajlandó még kérésre sem gicset gyártani. Szlogenünk: "A mosoly ingyen van, de megfizethetetlen!" :DKapcsolat:

Metro Man Elektronic - Autóhifi , autóriasztó , autóextra és elektromos felszerelés , szórakoztató és hiradásipari termékek webáruháza - Házhozszállítás futárszolgálattal az ország egész területén.
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.08.25.

Reklám azonosító: 671


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Autóhifi , autóriasztó , autóextra és elektromos felszerelés , szórakoztató és hiradásipari termékek webáruháza

Szolgáltatás: Házhozszállítás futárszolgálattal az ország egész területén.


Bemutatkozás: Üzletünk 1996 szórakoztató és autóelektronikai valamint biztonságtechnikai és hiradástechnikai termékeket. Kínálatunkból Interneten és telefonon is rendelhet,de vásárolhat személyesen is. A megrendelt termékeket néhány napon belül kiszállítjuk. Személyes vásárlás esetén 0-10% előleggel áruhitelt biztosítunk max 1 órán belül! ( Cetelem , OTP )Kapcsolat:

Landcomputer - számítástcehnika -

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.05.16.

Reklám azonosító: 503


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: számítástcehnika

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Komplett kofigurációk,új és használt monitorok, nyomtatók, nyomtató kellékek, egyéb hardver elemek, szoftverek, laptopok, pda-k kis- és nagykereskedése, szervízelése. Áruhitel ügyintézés a helyszínen!Forgalmazott márkák: Samsung, Asus, LG, MSI, Intel, Microsoft, Logitech, Genius, Kingston, Leadtek. Állandó akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Nagykanizsa, Zrínyi M u 15 (Célpont Üzletház)Kapcsolat:

METÁL-LÉGTECHNIKA - dugattyús kompreszor, csavarkompresszor, hűtveszárító, szűrő, pneumatika szelep,pneumatika henger, pneumatika csövek, csatlakozó, mágnesszelep - kompresszor szervíz

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.02.25.

Reklám azonosító: 199


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: dugattyús kompreszor, csavarkompresszor, hűtveszárító, szűrő, pneumatika szelep,pneumatika henger, pneumatika csövek, csatlakozó, mágnesszelep

Szolgáltatás: kompresszor szervíz


Bemutatkozás: MUNKÁRA FOGJUK A LEVEGŐT ÉS AZ OLAJAT… Tisztelt érdeklődő! Vállalkozásunk 1993.-ban alakult ,célunk megalakulásunk óta az, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy innovatív megoldásaink révén különleges előnyöket biztosítsunk partnereink számára az ipari automatizálás és a sűrített levegő előállítás területén, mellyel versenyképességüket tovább növelhetik. Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal ,mára Európa valamennyi pneumatika,- és a jelentősebb kompresszor gyártóit reprezentáljuk. Bármilyen jellegű pneumatikus vagy sűrített levegős problémájával bátran forduljon hozzánk. Jól képzett szakembereink megoldást nyújtanak Önnek alkatrész beszerzési, vagy szerviz problémáira. Keresse fel web lapunkat és használja ki a web áruházunk által nyújtott vásárlási előnyöket.Kapcsolat:

Kanizsa Centrál Kft - szállás, éttereme, drinkbár - szállás, éttereme, drinkbár
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2008.02.24.

Reklám azonosító: 127


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: szállás, éttereme, drinkbár

Szolgáltatás: szállás, éttereme, drinkbár


Bemutatkozás: Nagykanizsa központjában, a város főterén található három csillagos szálloda, 50 darab ( 105 ágy ) minibárral, televízióval, internettel felszerelt zuhanyzós vendégszobákkal várja vendégeinket. A szálloda földszintjén az aulában, drinkbárral és egy 100 fős légkondicionált étteremmel együtt. ( nyáron terasz )Kapcsolat: