Reklám

Rendszerünkben 2298 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Decoration Press Web Kft. - - Dekoráció, digitális nyomda, web
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2018.03.05.

Reklám azonosító: 2748


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Dekoráció, digitális nyomda, web


Bemutatkozás: Stúdiónk 2001-ben alakult, azóta folyamatosan bővülő, korszerűsödő gépparkkal és szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Mostanra már az óriásplakáton a névjegykártyán át, a molinóig vagy a ruha/munkaruha feliratokig mindenre felkészültek vagyunk. Műhelyünk Nagykanizsán a keletei városrészben a Rózsa utcában található, könnyű többirányú megközelíthetőséggel, ingyenes parkolással.Kapcsolat:

Honlap Turbó - - Honlapkészítés, átalakítás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Gősfa, Zala megye

Dátum: 2014.06.24.

Reklám azonosító: 2286


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Honlapkészítés, átalakítás


Bemutatkozás: Reszponzív (képernyő felbontáshoz rugalmasan alkalmazkodó) webdesignra épülő honlapok készítése. 1 honlap akár több féle digitális eszköz (tablet,okostelefon, laptop, asztali gép) megjelenítésére optimalizálva. Keresőbarát szerkezet a jó kereső rangsorolásért, letöltés gyorsító technológiák alkalmazásával kiegészítve.Kapcsolat:

Nagy Krisztián - Szobafestés,mázolás,tapétázás - szobafestés,mázolás,tapétázás

Hévíz, Zala megye

Dátum: 2013.12.10.

Reklám azonosító: 2199


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Szobafestés,mázolás,tapétázás

Szolgáltatás: szobafestés,mázolás,tapétázás


Bemutatkozás: Nagy Krisztián vállal:szobafestés,mázolás,tapétázás,hőszigetelés. Zala megyében.több referenciával.Kapcsolat:

NN Energetikai MEgoldások Kft. - - kereskedelem, kivitelezés, karbantrtás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Lenti, Zala megye

Dátum: 2013.06.11.

Reklám azonosító: 2106


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: kereskedelem, kivitelezés, karbantrtás


Bemutatkozás: Az NN Energetikai Megoldások Kft. Egy rohamosan fejlődő gazdasági társaság. A kereskedelem és kivitelezés mellett további részfolyamatokat is ellát, beleértve az üzemeltetést, és a karbantartást. Ellátott feladatok: 20 kv-os rendszerek: Trafórendszerek, trafóállomások kivitelezése, karbantartása, felújítása. 0,4 kv-os rendszerek: Térvilágítási, erőátviteli rendszerek kialakítása, mért és méretlen elosztás, betáplálás kialakítása, átszerelése Épület és raktárvillamosság Energetikai korszerűsítés: fogyasztáscsökkentés, fázisjavítás és szűrés; Nap- és szélenergia hasznosítás Intelligens rendszerek és automatizálás: áruházrendszerek fűtés- és világításautomatizálása, PLC rendszerek Gyengeáramú rendszerek: Informatikai hálózatok - kamera, riasztó, beléptetőrendszerek, tűzjelző, és RWA rendszerek kiépítése, kommunikációs hálózatok és szolgáltatások kivitelezése. Küldetés: Magyarország mellett a külföldi piacon való jelenlét kialakítása, illetve korszerű energetikai rendszerek kiépítése.Kapcsolat:

Ezüst Nyíl Kerékpáros Futárszolgálat - Kerékpáros Futárszolgálat - Kerékpáros Futárszolgálat
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2012.10.16.

Reklám azonosító: 1973


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Kerékpáros Futárszolgálat

Szolgáltatás: Kerékpáros Futárszolgálat


Bemutatkozás: Az októberben alapuló EZÜST NYÍL KERÉKPÁROS FUTÁRSZOLGÁLAT küldemények, levelek, csomagok és minden olyan dolog szállítását vállalja, ami belefér egy futárzsákba. (50x40x20 cm, 5 kg) Vállalunk a kézbesítés mellett egyéni ill. céges hivatali ügyintézést is, postai ügyintézést (csekkbefizetés, postafiók kezelést, stb), de akár magánjellegű ügyeket (pl. bevásárlás, gyógyszerkiváltás, virág- és ajándékküldés, stb.) is elintézünk. Levelét már 260 Ft + Áfa összegért elszállítjuk Nagykanizsán. ( A pontos árak megtekinthetők a honlapon) Ha kell, küldeményeit elvisszük illetve elhozzuk a távolsági busz- és vonatjáratokhoz(ról). SOK IDŐT ÉS PÉNZT SPÓRÓLHAT MEG AZZAL, HA FONTOSABB DOLGAI- VAL TUD FOGLALKOZNI. MÉG KI SEM KELL MOZDULNIA OTTHONÁBÓL. MEGKÍMÉLJÜK A VÁROSI KÖZLEKEDÉSTŐL ÉS A SORBANÁLLÁSTÓL! Ön hív, mi felpattanunk a biciklire és akár 10 percen belül átvesszük küldeményét, s már repülünk is, hogy a hívástól számított akár 15 percen belül a címzett kezébe adjuk csomagját. Ha velünk szállíttat, aktív részesévé válik Nagykanizsa levegőjének tisztán tartásában. Garantáljuk, hogy a megrendelés felvételét követően max. 90 percen belül már le is adjuk küldeményét. Weboldalunkon még több információt tudhat meg cégünkről. Weboldalunk címe: http://ezustnyilfutar.5mp.eu Bizalmukat igyekszünk kiérdemelni és megköszönjük, ha minket választanak. Megrendeléseiket hétfőtől péntekig 8-17 óráig várjuk a 06-30/42-77-142-es telefononszámon, vagy az ezustnyilfutarszolgalat@gmail.com e-mail címen, esetleg személyesen Nk.-án az Eötvös tér 22. sz. alatt található irodánkban.Kapcsolat:

Németh József - - Festő-mázoló és tapétázó, gipszkartonozás

Zalaszentgrót, Zala megye

Dátum: 2012.01.29.

Reklám azonosító: 1838


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Festő-mázoló és tapétázó, gipszkartonozás


Bemutatkozás: Festő-mázoló tapétázó munka, Családi házak külső homlokzat szigetelése,gipszkartonozás.Kapcsolat:

Barcza Árnyékolástechnika - napellenző, szúnyogháló, redőny , reluxa, szalagfüggöny, roletta - Kereskedelem , szerelés, javítás .
Nagyobb képért, kattintson ide!

Hévíz, Zala megye

Dátum: 2010.09.20.

Reklám azonosító: 1667


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: napellenző, szúnyogháló, redőny , reluxa, szalagfüggöny, roletta

Szolgáltatás: Kereskedelem , szerelés, javítás .


Bemutatkozás: Árnyékolástechnikai termékek gyártása forgalmazása , beépítése /napellenző, szúnyogháló, redőny , reluxa, szalagfüggöny/Ipari szalagfüggöny, ipari függöny, lengőajtó, térelválasztó, hegesztőfüggöny, hegesztő ponyva, szerelése és értékesítése. Napvitorla szerelés értékesítés .Kapcsolat:

Keszthely Árnyékolástechnika - Redőnyszerelés,Árnyékolástechnika - Redőny,reluxa,szúnyogháló,napellenző szerelés és javitás rövid határidővel
Nagyobb képért, kattintson ide!

Keszthely, Zala megye

Dátum: 2010.08.26.

Reklám azonosító: 1665


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Redőnyszerelés,Árnyékolástechnika

Szolgáltatás: Redőny,reluxa,szúnyogháló,napellenző szerelés és javitás rövid határidővel


Bemutatkozás: Vállaljuk redőnyök,reluxák,szúnyoghálók,napellenzők,motoros árnyékolók szerelését,és javitását.Napellenző ponyva varrás,tetőtéri ablakra mobil szúnyogháló készitése.Javitás rövid határidővelKapcsolat:

ICF Consulting Bt. - - Webfejlesztés. digitális nyomda, dekoráció
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagykanizsa, Zala megye

Dátum: 2009.06.01.

Reklám azonosító: 1372


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Webfejlesztés. digitális nyomda, dekoráció


Bemutatkozás: Cégünk sokrétű, szolgáltatásainkkal azoknak a vállalkozásoknak nyújtunk segítséget, akik nem szeretnének több helyre fordulni különbőző igényeikkel.Kapcsolat:

Zalakaros Márti apartmanház - Magán szállás -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Zalakaros, Zala megye

Dátum: 2009.05.24.

Reklám azonosító: 1358


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Magán szállás

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Zalakarosi pihenés. A gyógy-és élményfürdőtől 500-600 m-re található apartmanház, egy ill. kétszobás apartmanokkal, csendes és nyugodt környezetben várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat egészévben. Megtekinthető: http://www.zalakaros-szallas.gportal.huKapcsolat: