Reklám

Rendszerünkben 2285 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

kovigroup - Vagyonvédelem - Vagyonvédelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Szentendre, Pest megye

Dátum: 2013.10.28.

Reklám azonosító: 2176


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Vagyonvédelem

Szolgáltatás: Vagyonvédelem


Bemutatkozás: Történetünk Cégünket 2011 áprilisában alapítottuk, a megalakulás óta vagyonvédelmi tevékenységet végez a főváros illetve Pest Megye területén. Cégünk alapítói hosszú éveken keresztül tevékenykedtek a vagyonvédelem minden szegmensében. A tapasztalat azt mutatta, hogy bár sok vagyonvédelmi cég létezik az országban, de a cégek többségénél nem alapvető szempont a minőségi szolgáltatás megvalósulása. A sokéves szakmai gyakorlat azt mutatja, hogy a Megbízók többsége minőségi szolgáltatást vár el. Ezen elvárásnak kívánunk megfelelni, és ezen szempontok alapján működtetjük vállalkozásunkat. Szolgáltatásaink a személy- és vagyonőrzés bármely válfaja biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és alkalmazása távfelügyeleti szolgáltatások a személy- és vagyonőrzés bármely válfaja, biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és alkalmazása Vállalási díjaink Vállalási díjainkat minden esetben előzetes konzultáció, a terület bejárása, a feladatok megismerése előzi meg. A "testre szabott biztonság" általunk megfogalmazott elvének megfelelően az ajánlat készítést a biztonságvédelmi szükséglet pontos megismerése előzi meg, amelynek keretében a konkrét veszélyforrási kockázatok elemzéséből indulunk ki. A felmérés elsődleges célja mellett ( a veszélyeztető tényezők feltárása és az ezek minimalizálásához szükséges biztonsági szempontok meghatározása) fontos feladatnak tartjuk a lehetséges költségcsökkentő tartalékok feltárását is. A valós költségráfordítás alapját a humán és technikai állomány méretezése, a folyamatok és a szükséges időfelhasználás képezi.Vállalási díjainkat minden esetben előzetes konzultáció, a terület bejárása, a feladatok megismerése előzi meg. A "testre szabott biztonság" általunk megfogalmazott elvének megfelelően az ajánlat készítést a biztonságvédelmi szükséglet pontos megismerése előzi meg, amelynek keretében a konkrét veszélyforrási kockázatok elemzéséből indulunk ki. Biztosításunk A Generali Providencia Biztosító Rt. biztosítja szolgáltatásainkat.Kapcsolat:

Duguláselhárítás Szentendre - - Duguláselhárítás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Szentendre, Pest megye

Dátum: 2013.10.21.

Reklám azonosító: 2171


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Duguláselhárítás


Bemutatkozás: Gépi duguláselhárítás Szentendre és környékén non stop ingyenes kiszállással akár 1 órán belüli kiérkezéssel. A dugulások összes fajtáját szakszerű gépi segítséggel szüntetjük meg tisztán és garanciával ellátva.Kapcsolat:

Inda Consulting Kft e-trader webáruház - könyv,CD,DVD,Aajándék,póló,kerámia - online kereskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Szentendre, Pest megye

Dátum: 2011.08.04.

Reklám azonosító: 1785


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: könyv,CD,DVD,Aajándék,póló,kerámia

Szolgáltatás: online kereskedelem


Bemutatkozás: Kedvező áron kínálunk könyveket, ajándéktárgyakat. Folyamatosan bővülő kínálattal, akciókkal várjuk vásárlóinkat! Törzsvásárlói programunk további kedvezményeket biztosít hűséges vevőinknek.Kapcsolat:

Kutyaiskola a Dunakanyarban - Kutyaiskola - Kutyaoktatás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Szentendre, Pest megye

Dátum: 2010.03.12.

Reklám azonosító: 1594


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Kutyaiskola

Szolgáltatás: Kutyaoktatás


Bemutatkozás: Rózsa Róbert kutyaoktató. A Szentendrei Kutyasulin folyamatosan induló alap és középfokú engedelmességi tanfolyamokkal és kutyaóvodával várjuk a kedves kutyatulajdonosokat. Lehetőség van háznál történő oktatásra, egyéni foglalkozásra. Őrző-védő oktatás. POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEN ALAPULÓ, KÉNYSZERMENTES KUTYAOKTATÁS!!!!!!!!Kapcsolat: