Reklám

Rendszerünkben 2323 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Kullancsirtás - - Kullancsirtás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Diósd, Pest megye

Dátum: 2021.01.08.

Reklám azonosító: 2850


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Kullancsirtás


Bemutatkozás: Kullancsirtás http://www.kartevomentesites.hu/kullancsirtas/index.html Kullancsirtás biztonsággal hatásosan COMBI Kft. Tel:20 945-9090 kullancsok tulajdonképpen nem rovarok. Ezek a vérszívó élősködők pókszabású ízeltlábúak, ezen belül az atkafélék csoportjába sorolható. Egy kicsiny állat ugyanakkor veszélyt jelentő vérszívó. A kullancs általában erdőn mezőn tartózkodó fajtaKapcsolat:

IngatlanMax - Ingatlan adatbázis - hirdetés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Diósd, Pest megye

Dátum: 2008.10.23.

Reklám azonosító: 634


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Ingatlan adatbázis

Szolgáltatás: hirdetés


Bemutatkozás: Országos ingatlanközvetítői ingatlankínálatKapcsolat:

Kézimóka Bt. - kézimunka, (hímzés) -

Diósd, Pest megye

Dátum: 2008.04.04.

Reklám azonosító: 425


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: kereskedelem

Termék: kézimunka, (hímzés)

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Vállalkozásunk kézzel készült modern és tájjellegü kézimunkák készitésével foglalkozik. Ezek lehetnek lakásdíszitők, (párnák, teritők, ) ajándéktárgyak,(személyeknek de cégeknek is készitünk megrendelésre ajándéktárgyakat) szolgáltatásként kérésre mármilyen kézzel hímzett munkát elvállalunk, ami nem ütközik a profilunkkal.Kapcsolat:

Armentum Tanácsadó Iroda - Munkaerő közvetítés -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Diósd, Pest megye

Dátum: 2008.04.03.

Reklám azonosító: 399


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Munkaerő közvetítés

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Az Armentum Tanácsadó Iroda munkaerő-kiválasztással, toborzással és fejvadászattal foglalkozik. Célunk, hogy Megbízóinknak időt, energiát takarítsunk meg azáltal, hogy levesszük vállukról a cég elvárásainak leginkább megfelelő, új szakember megtalálásának idő- és energiaigényes folyamatát – támogatva ezáltal Megbízóinkat a tényleges, operatív munkavégzésükben. Felkutatjuk a Megbízónk által támasztott követelményeknek megfelelő szakembereket, megvizsgáljuk szakmai és személyi képességeiket, a betöltendő pozícióra való alkalmasságukat, a Megbízónk szervezetébe való beilleszthetőségüket.Kapcsolat:

Aquagázker Kft - játszótér, kertberendezés, játék - minösített játék gyártás, javítás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Diósd, Pest megye

Dátum: 2008.04.12.

Reklám azonosító: 298


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: játszótér, kertberendezés, játék

Szolgáltatás: minösített játék gyártás, javítás


Bemutatkozás: Üzletünk 1996 óta foglalkozik különféle kertberendezési tárgyak forgalmazásával. 1998-ban kerti, majd játszótéri játékok árúsítását, később gyártását kezdtük el . Célunk, hogy a jól használható, biztonságos, tartós, esztétikusan kialakított játszótér a család gyermekeinek pihenő és játszóhelyévé, a játszótér a városrész szerves részévé váljon. Az általunk kivitelezett játszótereknél lényeges szempont, a minél több természetes anyag felhasználása, ezért játékaink szárított, tömbösített fából, asztalos minőségben, csapolással készülnek. Megrendelőink igényeinek kielégítése érdekében a legkülönbözőbb összeállításban, méretben tudunk szállítani, figyelembe véve az önkormányzatok esetenkénti szűkös anyagi lehetőségeit. JÁTÉKAINK RENDELKEZNEK AZ EURÓPAI SZABVÁNYOKNAK MEGFELELŐ MINŐSÍTÉSSEL Cégünk vállalja az előzetes felmérés utáni korrekt árajánlat kiadását, a megbeszélt határidőben a játszóterek szakszerű telepítését és szerződés szerint karbantartását is. Forgalmazunk továbbá: kertberendezési tárgyakat,grillezőket, pavilonokat, szobrokat,térburkolatokat,garázsokat,készítünk szökőkutakat. Cégszám: Adószám: 10926981-2-13 Termékek:Kerti és játszótéri játékok.Bambusz játékok. Kerti bútorok ,grillek, dísztárgyak, szökőkutak /közterületre is/, pavilonok,kő, szobrok, térburkolatok, gumi tégla,garázs,stb. Kereső szavak:Játszótér,kert berendezés, kerti bútor, játék, grill,szökőkút, szobor, pavilon, térburkolat, kutyaház, virágtartó ,kút,híd.Kapcsolat:

DIÓSD ÉS KÖRNYÉKE INGATLANIRODA - Ingatlanközvetítés - Ingatlanforgalmazás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Diósd, Pest megye

Dátum: 2008.10.17.

Reklám azonosító: 107


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Ingatlanközvetítés

Szolgáltatás: Ingatlanforgalmazás


Bemutatkozás: Fő tevékenységi körünk a Diósdi ingatlanok/lakások,új és régi építésű családi házak, építési telkek, iari ingatlanok forgalmazása, bérbeadása. Tevékenységi körünket, és szolgáltatásainkat bővítettük a Diósdot körbevévő települések ingatlanjainak forgalmazásával is.Kapcsolat: