Reklám

Rendszerünkben 2285 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Szuper Meghívók - esküvői meghívók - esküvői meghívó
Nagyobb képért, kattintson ide!

Biharkeresztes, Hajdú-Bihar megye

Dátum: 2016.06.17.

Reklám azonosító: 2572


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: esküvői meghívók

Szolgáltatás: esküvői meghívó


Bemutatkozás: A Publiserv cég 2004-ben alakult, azzal az ötlettel, hogy nagy választékban kínáljon esküvői meghívókat a házasodni kívánó klienseknek. Az idő teltével a termékválasztékunk is megnőtt, hiszen mostmár nem csak esküvői meghívókkal, hanem keresztelői meghívókkal, ültető kártyákkal, pénzborítékokkal, boros illetve pálinkás címkékkel, menükkel, tartozékokkal, esküvői virágokkal, lufikkal, poharakkal, emlékfüzetekkel, keresztelői gyertyákkal, babakelengyékkel is foglalkozunk. A piacon a legalacsonyabb árakat biztosítjuk klienseinknek. Egy dinamikus, nagy tapasztalattal rendelkező csapat vagyunk, és emellett termékeinket közvetlenül a legnagyobb gyártóktól szerezzük be. A megrendeléseket online kell leadni, és ezek kiszállítását akárhol az országba, vagy külfödre biztosítjuk.Kapcsolat:

Muth Józsefné e.v - Csomag - Csomagátvevő hely

Biharkeresztes, Hajdú-Bihar megye

Dátum: 2015.11.15.

Reklám azonosító: 2465


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Csomag

Szolgáltatás: Csomagátvevő hely


Bemutatkozás: Biharkeresztesen Nagyváradtól 10 km-re csomagátvevő, lerakó hely nyílt (számlaképesen) azon Magyarországon és Romániában élő személyek részére, akik interneten keresztül vásárolják meg termékeiket és a csomagátvételi problémáikat nem tudják megoldani. Tudom, hogy nagyon sok esetben nagyon nehézkes összeegyeztetni a csomagok átvételét a csomagküldő és a megrendelő között a határátkelő miatt, illetve a szinte összeegyeztethetetlen időpontok miatt. Ezt a problémát kiküszöbölve szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy e szolgáltatás igénybevétele esetén nem kellene a két félnek egymásra várnia. A csomag átvétele a vásárló részéről a nap bármely időpontjában lehetőség nyílna akár hétvégén is. Köszönöm, hogy elolvasta tájékoztatómat, bármely kérdése van a fent leírtakkal elérhetőségem: Muth Józsefné 4110. Biharkeresztes, Kossuth utca 201. e-mail: muthaniko@gmail.hu muthaniko@citromail.hu Telefon: 00-36-70-7012067 06-70-7012067Kapcsolat:

Sc Cora Silver Srl - ezust ekszerek - import export
Nagyobb képért, kattintson ide!

Biharkeresztes, Hajdú-Bihar megye

Dátum: 2010.05.11.

Reklám azonosító: 1626


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: ezust ekszerek

Szolgáltatás: import export


Bemutatkozás: Cegunk ezust ekszereket ertekesit Romaniaban es szeretnenk klienseket talalni magyarorszagon is. Online katalogusunkban megtalalhatok ugy a szimpla ezustbol keszult mint a feldragakovekkel es szwarovszki kristalyal diszitett ekszerek. Nagyobb rendelesek eseten arengedmenyt is adunk.Kapcsolat: