Reklám

Rendszerünkben 2278 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

CsomagKer - Szépségápolás - E-kereskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2014.02.21.

Reklám azonosító: 2223


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Szépségápolás

Szolgáltatás: E-kereskedelem


Bemutatkozás: A webáruház megteremtését hosszútávú elképzelések motiválták, és működtetik azt a mai napig is. Mint ahogy az üzleti életben senkinek, így nekünk sem lenne ellenünkre a gyors meggazdagodás. Számunkra azonban nem ez, az elsődleges szempont. A CsomagKer Webáruház tulajdonosi szemlélete a jövőbe mutat. Úgy véljük, hogy csak és kizárólag a hosszútávú vevői elégedettség, és a vállalkozáshoz társuló tisztességes, jogkövető magatartás az, ami kellően stabil alapot teremt, egy alapvetően bizalomra épülő, interneten folytatott kereskedelemhez. Ennek szellemében alakítottuk ki üzletpolitikánkat és ténykedünk a mindennapokban is. Panasz és reklamáció kezelésünk vásárlóbarát. Termékeinkre a vevő érdekeit szem előtt tartva, a törvényi előírásokhoz képest engedékeny módon vállalunk garanciát (persze csak ésszerű határokon belül). Törekszünk a gyors, udvarias és lényegre törő kapcsolattartásra, valljuk, hogy az eladó van a vevőért, és nem fordítva. Termékpalettánk kialakításánál a funkcionálisan megfelelő, de kedvező árú termékeket részesítjük előnyben, hisz ezt diktálják a vásárlói érdekek is. Törekvéseink arra irányulnak, hogy minél nagyobb számú elégedett vásárlót köszönthessünk a visszatérő látogatóink közt. Próbáljuk úgy alakítani üzletmenetünket, hogy egy kényelmes, megbízható, és gyors módját nyújthassuk az interneten történő vásárlásnak. Köszönjük ha megtisztel minket bizalmával, és a CsomagKer Webáruházból vásárol.Kapcsolat:

Fortuna - Pénzügy - Pénzügy

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2013.12.18.

Reklám azonosító: 2201


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Pénzügy

Szolgáltatás: Pénzügy


Bemutatkozás: Nemzetközi pénzintézet munkatársakat keres! Elöny pénzügyi tapasztalat,de nem feltétel.Jo komunikácios készséggel rendekezöszemélyek jelentkezését várjuk!! fortunagold07@gmail.comKapcsolat:

Bogdán András ev - Asztalos és egyéb famunkák - Asztalos és egyéb famunkák
Nagyobb képért, kattintson ide!

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2013.06.04.

Reklám azonosító: 2099


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Asztalos és egyéb famunkák

Szolgáltatás: Asztalos és egyéb famunkák


Bemutatkozás: már régóta foglalkozom egyedi tervezésű bútorokkal fa termékek el , nálam a kreativitás a lényeg az alapján tervezek meg mindent .Számomra nincs megoldhatatlan.Kapcsolat:

Rombauer és Társa Kft - -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2010.03.13.

Reklám azonosító: 1596


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: sebészeti,onkológiai szakrendelés;biorezonancia;masszázs,szűrővizsgálatok,betegirányítás,általános orvosi ellátás, vény(recept)írás;Egészségpénztár elfogadóhelyKapcsolat: