Reklám

Rendszerünkben 2299 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Szinável Renáta Nails - - Szinável Renáta Műköröm
Nagyobb képért, kattintson ide!

Székesfehérvár, Fejér megye

Dátum: 2019.01.13.

Reklám azonosító: 2780


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Szinável Renáta Műköröm


Bemutatkozás: Professzionális műkörömépítés, gél lakkozás Székesfehérváron. ELEGANCIA, MINŐSÉG, GARANCIA, ELÉRHETŐ ÁRAK!Kapcsolat:

Tóth Árpád ács vállalkozó - - Ácsmunkák

Székesfehérvár, Fejér megye

Dátum: 2018.06.16.

Reklám azonosító: 2760


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Ácsmunkák


Bemutatkozás: Tóth Árpád ács vállalkozó Nagy szakmai tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére. Vállalok: - Régi tetők felújítását - Új tetők - Terasz - Kiülő -Kocsibeálló - Ereszcsatorna - Tetőtéri ablakok Kivitelezését. Ingyenes árajánlat és felmérés! Fejér megyében. Keressen bizalommal. Tel.: 06703219615Kapcsolat:

kályhavár kézmüves manufaktura kereskedelmi és szolgáltató épitöipari bt - cserépkályha kandalló kemence kertisütő kertigrill - cserépkályha kandalló épités tervezés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Nagylók, Fejér megye

Dátum: 2016.11.17.

Reklám azonosító: 2627


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: cserépkályha kandalló kemence kertisütő kertigrill

Szolgáltatás: cserépkályha kandalló épités tervezés


Bemutatkozás: Üdvözöm Cégünk kandallók cserépkályhák kemencék tervezésével kivitelezésével,egyedi tipusu kandalló cserépkályha tűzterek gyártásával 90 százalékos hatékonyságu harmadlagos égésterű tökéletes égést biztositó tűzterek tervezése egyedi méretekben Kandallóajtók készitése egyedi méretekben. Viz központi fütéses. Levegö fütéses kivitelekben.nagyon gazdaságos gyorsan megtérülő megoldások egyedi helyszinekhez.egyedi megoldásokat kinálunk.Teljes lakásfelújitás kert épités a-zig.virág kötészet disztárgyak adventi kegyeleti tárgyak készitéseKapcsolat:

KULCSRA KÉS(Z) - Immobiliseres autó kulcsok, Kulcsmásolás, Élezés, Zárjavitás, Kulcsházak cseréje - Immobiliseres autó kulcsok másolása, Kulcsmásolás, Élezés, Zárjavitás, Kulcsházak cseréje
Nagyobb képért, kattintson ide!

Székesfehérvár, Fejér megye

Dátum: 2016.03.29.

Reklám azonosító: 2526


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Immobiliseres autó kulcsok, Kulcsmásolás, Élezés, Zárjavitás, Kulcsházak cseréje

Szolgáltatás: Immobiliseres autó kulcsok másolása, Kulcsmásolás, Élezés, Zárjavitás, Kulcsházak cseréje


Bemutatkozás: Üzletünk, Kulcsmásolással, Élezéssel, Zárjavítással, Kulcsházak cseréjével foglalkozik!Minőségi Munka, Olcsóbban, Garanciával! Élezés:Kések, Ollók, Metszőollók,Kerti szerszámok, Zsebkések,Tőrök, Bárdok és egyéb vágóeszközök élezése! Kulcsmásolás:Immobilizeres,indításgátlós autó kulcsok,Hozott autó kulcsok másolása,Motor, Robogó,Pontfuratos kulcsok,Többpontos biztonsági ajtózár kulcsok másolása, Lakás, Lakat,Szekrény és egyéb kulcsok másolása! Zárjavítás!Autózárak,Gyújtás kapcsolok, Ajtó zárak, zárbetétek, javítása! Kulcsházak cseréje,javítása ! Minőségi munka, Olcsóbban, Garanciával a KULCSRA KÉS(Z) -ben! 8000.Székesfehérvár Sütő utca 42. (a Bringa bolt mellet) Keressen minket facebook-on Kulcsra KÉSZ -névenKapcsolat:

tars-szerelem.hu - társkereső szolgáltatás - Társkeresés mesterfokon
Nagyobb képért, kattintson ide!

Polgárdi, Fejér megye

Dátum: 2015.07.11.

Reklám azonosító: 2414


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: társkereső szolgáltatás

Szolgáltatás: Társkeresés mesterfokon


Bemutatkozás: Azzal a céllal hívtuk életre weblapunkat hogy lehetőséget biztosítsunk mindazon embertársainknak ebben a rohanó világban akik egyedül érzik magukat,magányosak szeretetre vágynak szükségük van egy emberi jó szóra egy levelezőtárs egy barát vagy pedig egy igaz társ személyére. Egyre kevesebb lehetőség adódik a személyes ismerkedésre vagy kapcsolatok kialakítására mindennapjainkban és ezzel a problémával nem csak az idősek de a fiatalok is valamint azon embertársaink még inkább szembesülnek, akik valamilyen módon hátrányban érzik magukat a többi emberrel szemben. Hogy mit is értünk ez alatt vagy miben vagyunk mások? Abban, hogy lehetőséget szeretnénk biztosítani azoknak is a boldogságra akik születésüktől fogva vagy életük folyamán kerültek hátrányos helyzetbe betegségük vagy testi hibájuk miatt valamint ezáltal még inkább korlátozott lehetőségeik nyíltak az ismerkedésre. Éppen ezért mi nem diszkriminálunk senkit és célunk hogy oldalunk bárki számára elérhető legyen. Ezáltal több kiemelkedő innovatív fejlesztés is helyet kapott weblapunkon mint például a MOBILFELÜLETEKEN is elérhető webfelület VAKBARÁT funkció AJÁNDÉK küldés CHAT valamint lehetőség van PSZICHOLÓGUS igénybe vételére is, aki hasznos tanácsokkal áll rendelkezésedre. A jövőbeni terveink között szerepel oldalunk folyamatos fejlesztése valamint akciókkal meglepetésekkel szeretnénk kedveskedni kiemelt ügyfeleink számára. Sok sikert és boldogságot kívánunk minden kedves partnerünknek. üdvözlettel.Társ-szerelem.hu csapataKapcsolat:

Konstal Kutyakennel - Kutyakennel -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Székesfehérvár, Fejér megye

Dátum: 2015.01.24.

Reklám azonosító: 2362


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Kutyakennel

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Standard kutyakennel az alábbi méretekben készül: - szélesség – 3 m - mélység – 2 m - teljes magasság elöl 1,71 m - teljes magasság hátul 1,51 m - hátrafelé lejtő tető - tető alatti csatornarész 60x30 - M10 csavarokkal szerelve - trapéz tetőlemez - zárral ellátva Ezen felül bármely KENNEL esetén választható: - forgatható táltartó - deszkapadlós kivitelezés - hátsó oldal lemezzel való burkolása - más színű tetőlemez - ajtó áthelyezése másik helyre - kennel tetejének lezárása lemezzel - sötétbarna színű lemeztetőKapcsolat:

Bioferet - Zöldhulladék szállítás, újrahasznosítás - Bioferet - zöldég, gyümölcs újrahasznosítás, szállítás - Bioferet - zöldég, gyümölcs újrahasznosítás, szállítás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Martonvásár, Fejér megye

Dátum: 2014.12.31.

Reklám azonosító: 2347


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Bioferet - zöldég, gyümölcs újrahasznosítás, szállítás

Szolgáltatás: Bioferet - zöldég, gyümölcs újrahasznosítás, szállítás


Bemutatkozás: Csatlakozz hozzánk, harcoljunk együtt a környezetszennyezés ellen zöldség - gyümölcs hulladék újrahasznosítás útján! HOGYAN SEGÍTHET Beszéljen a helyi élelmiszerboltokkal, társasházakkal, éttermekkel, zöldségboltokkal, iskolákkal ,közintézményekkel, hogy gyűjtsék szelektíven a zöldség, gyümölcs hulladékot. Bioferet biztosítja a gyűjtőedényt, és a rendszeres elszállítást MIÉRT JÓ EZ? A legfontosabb, hogy nem károsítjuk tovább a környezetet, továbbá csökkentjük partnereink költségeit, hiszen nem a drága kommunális hulladékdíjat kell kifizetni Újrahasznosítjuk a hulladékot, és kiváló minőségű virágföldet hozunk létre Zöldhulladék szállítás, természetesanyagok vegyszerek nélkül, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosításútján! Jelentkezés, informálódás: fodorgyula@bioferet.hu Egyéb info: info@bioferet.hu Web: http://bioferet.hu/ Csatlakozz: http://bioferet.hu/csatlakozz Facebook: https://www.facebook.com/Bi0feret Twitter: https://twitter.com/Bi0feretKapcsolat:

webruha Kft - Ruha -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Bicske, Fejér megye

Dátum: 2014.09.04.

Reklám azonosító: 2310


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Ruha

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Várunk minden kedves régi és új vásárlónkat áruházunkban. Folyamatosan frissülő ruházati árukészlettel hatalmas akciókkal. Üdv : Webruha csapataKapcsolat:

CsomagKer - Szépségápolás - E-kereskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2014.02.21.

Reklám azonosító: 2223


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Szépségápolás

Szolgáltatás: E-kereskedelem


Bemutatkozás: A webáruház megteremtését hosszútávú elképzelések motiválták, és működtetik azt a mai napig is. Mint ahogy az üzleti életben senkinek, így nekünk sem lenne ellenünkre a gyors meggazdagodás. Számunkra azonban nem ez, az elsődleges szempont. A CsomagKer Webáruház tulajdonosi szemlélete a jövőbe mutat. Úgy véljük, hogy csak és kizárólag a hosszútávú vevői elégedettség, és a vállalkozáshoz társuló tisztességes, jogkövető magatartás az, ami kellően stabil alapot teremt, egy alapvetően bizalomra épülő, interneten folytatott kereskedelemhez. Ennek szellemében alakítottuk ki üzletpolitikánkat és ténykedünk a mindennapokban is. Panasz és reklamáció kezelésünk vásárlóbarát. Termékeinkre a vevő érdekeit szem előtt tartva, a törvényi előírásokhoz képest engedékeny módon vállalunk garanciát (persze csak ésszerű határokon belül). Törekszünk a gyors, udvarias és lényegre törő kapcsolattartásra, valljuk, hogy az eladó van a vevőért, és nem fordítva. Termékpalettánk kialakításánál a funkcionálisan megfelelő, de kedvező árú termékeket részesítjük előnyben, hisz ezt diktálják a vásárlói érdekek is. Törekvéseink arra irányulnak, hogy minél nagyobb számú elégedett vásárlót köszönthessünk a visszatérő látogatóink közt. Próbáljuk úgy alakítani üzletmenetünket, hogy egy kényelmes, megbízható, és gyors módját nyújthassuk az interneten történő vásárlásnak. Köszönjük ha megtisztel minket bizalmával, és a CsomagKer Webáruházból vásárol.Kapcsolat:

Fortuna - Pénzügy - Pénzügy

Dunaújváros, Fejér megye

Dátum: 2013.12.18.

Reklám azonosító: 2201


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Pénzügy

Szolgáltatás: Pénzügy


Bemutatkozás: Nemzetközi pénzintézet munkatársakat keres! Elöny pénzügyi tapasztalat,de nem feltétel.Jo komunikácios készséggel rendekezöszemélyek jelentkezését várjuk!! fortunagold07@gmail.comKapcsolat: