Reklám

Rendszerünkben 2244 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Munka - Slepptúrás Területi képviselő alvállalkozókat keresünk! - Slepptúrás Területi képviselő alvállalkozókat keresünk!
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2016.10.22.

Reklám azonosító: 2611


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Slepptúrás Területi képviselő alvállalkozókat keresünk!

Szolgáltatás: Slepptúrás Területi képviselő alvállalkozókat keresünk!


Bemutatkozás: Budapesti telephellyel rendelkező gyártó cég az ország régiónkénti területére sport ruházati értékesítőket keres Cégünk keres alvállalkozókat hosszú távú, folyamatos munkára sport ruházati termékek értékesítésére az Ország egész területén. Feladatok: • Új partnerek felkutatása az adott régióban • Új termékek piaci bevezetése • Meglévő partnerek folyamatos kiszolgálása Elvárások: • Saját meglévő ügyfélkörrel rendelkező partnereket keresünk Amit kínálunk: •Kedvező arányú részesedés • Önálló, felelősségteljes munkakör • Stabil céges háttér Jelentkezés módja: Kérjük fényképes önéletrajzát az alábbi e-mail címre küldeni: allas.ruhazati@gmail.comKapcsolat:

Festesmesterei - Lakásfelujitás -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2016.03.03.

Reklám azonosító: 2509


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Lakásfelujitás

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Üdvözlöm önöket családi válalkozásunk 1990-óta foglakozik lakásfelujitással. Európa több országában is megfordoltunk Németország, Franciaország. Most hazahoztuk az ott megszerzet szaktudást és a Magyar családok szolgálatába álitjuk. Ezzel szavatoljuk a minőséget, a precizitást, és a gyorsaságot az ön otthonában is. Legyen szó gipszkarton rendszerekről, festésről vagy tapétázásról, akár hideg vagy meleg burkolatokról.Kapcsolat:

KütyüPiac - KütyüPiac - Online műszaki Cikkek
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2015.10.07.

Reklám azonosító: 2442


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: KütyüPiac

Szolgáltatás: Online műszaki Cikkek


Bemutatkozás: KütyüPiac Amennyiben, új műszaki cikk vásárlásán gondolkozik, vagy éppen mobiltelefont, otthoni háztartási cikk vásárláson töri fejét, kérem látogassa meg Magyarországon újonnan megjelent webshopunkat: www.kutyupiac.eu Biztosan nem fog csalódni!Kapcsolat:

Led Life - Led termékek nagyker értékesítése - Led termékek nagyker értékesítése
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2015.08.06.

Reklám azonosító: 2422


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Led termékek nagyker értékesítése

Szolgáltatás: Led termékek nagyker értékesítése


Bemutatkozás: Cégünk led termékek értékesítésével foglalkozik, kiskereskedések, cégek számára. A paletta széles, mivel a led gömb izzóktól, gyertya izzóktól, ledfilament(cog) izzóktól spot- és beépíthető lápáktól a cobledeken keresztül egészen a hangulatvilágításokon és a ledes reklámtáblákon át a szalagfényekig megtalálható a termékek széles választéka. Forgalmazunk kompakt energiatakarékos valamint speciális nagy fényű izzókat is. Várjuk tisztelt leendő vásárlóink érdeklődését. www.ledlife.hu webshop.ledlife.hu info@ledlife.huKapcsolat:

blackcatpub - Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín - Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2015.03.17.

Reklám azonosító: 2386


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín

Szolgáltatás: Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín


Bemutatkozás: A Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín Budapest XVI. kerületében, Sashalom szívében található. A kellemes környezet és a hely vonzó adottságai az év minden napjában kiváló családi, baráti és vállalati rendezvényhelyszínné varázsolják. Vendégeink pozitív visszajelzéseiben mindig visszatérő momentum a hely családias jellege, változatos rendezvényeink kitűnő hangulata. Az étlapunkon megtalálható pizzafinomságok mellett, zártkörű rendezvények esetében szinte bármilyen nemzetközi és magyaros ételkínálattal tudunk szolgálni. A több mint 50 főt befogadni képes helyiségünk már említett nagyszerű adottságai, céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti, stb.rendezésére rendkívül alkalmassá teszik. Kivetítőnk segítségével nem gond számunkra egy karaoke party megszervezése, vagy egy kiemelkedő sportközvetítés apropóján összegyűlő baráti társaság vendéglátása sem. Tavasztól ősz végéig mediterrán stílusú kerthelyiségünk különleges miliője teszi emlékezetessé vendégeink estéjét. Míg mérsékelt áraink a gyorséttermekkel szemben is megállják a helyüket. Ön azokat hozza, akiket szeret! Mi azokat, amit szeretni fognak! Nálunk a háziasszony és a házigazda is gondtalanul töltheti együtt vendégeivel az estét. Levesszük válláról a vendéglátás gondjait, hogy csak az örömteli pillanatok maradjanak meg az emlékezetükben. Az Ön kérésére szívesen megszervezzük, hogy a vendégek ízlésének megfelelő élőzene, vagy a rendezvényt fűszerező műsor szórakoztassa a meghívottakat. Rendezvényszervező referenciáink: Céges rendezvény, baráti összejövetel, családi rendezvény, nyugdíjas találkozó, privát és zártkörű rendezvény, óriáskivetítős sportközvetítés, esküvői buli, évzáró karácsonyi rendezvény, gyerek születésnapi zsúr, tinidiszkó, házassági évforduló, karaoke party, konferencia, előadás, leánybúcsú, legénybúcsú, osztálytalálkozó, sportközvetítések, születésnapi party, termékbemutató, workshop Tekintse meg a Black Cat Pub & Rendezvényhelyszín képgalériáját!Kapcsolat:

Mogyi Állatpatika és Pet Shop - Állatgyógyszer -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2014.12.13.

Reklám azonosító: 2341


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Állatgyógyszer

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Állatpatikánk várja a kedves gazdika kedvenceikkel együtt!Kapcsolat:

Szabó-Bér Bt - - BÉRSZÁMFEJTÉS

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2014.05.22.

Reklám azonosító: 2270


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: BÉRSZÁMFEJTÉS


Bemutatkozás: BÉRSZÁMFEJTÉS, tb-ügyintézés KÖNYVELŐIRODÁK, vállalkozások részére. Nagy gyakorlattal rendelkezem a könyvelőirodák részére nyújtott bérszámfejtési szolgáltatásban. MUNKAIDŐKERETBEN foglalkoztatottak számfejtése is!Kapcsolat:

Magenta patron és toner webshop - Tintapatron, toner - Nyomtató kellék kereskedelem (webáruház)
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2014.05.22.

Reklám azonosító: 2269


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Tintapatron, toner

Szolgáltatás: Nyomtató kellék kereskedelem (webáruház)


Bemutatkozás: Webáruházunk tintapatronok, tonerek, nyomtatók, papíráru és számítástechnikai termékek kiskereskedelmével foglalkozik.Kapcsolat:

Szilas-patak Klíma - klíma,hőszivattyú,párátlanitó - Klíma kereskedelem,javítás,telepítés,légkondicionáló tisztítás,karbantartás

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2014.05.17.

Reklám azonosító: 2267


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: klíma,hőszivattyú,párátlanitó

Szolgáltatás: Klíma kereskedelem,javítás,telepítés,légkondicionáló tisztítás,karbantartás


Bemutatkozás: Szilas patak klíma telepítéssel,javítással,karbantartással,foglalkozó vállalkozás.Amely első sorban lakossági igények kiszolgálására alakult. Web áruházzal nem rendelkezünk,helyszíni felmérés alkalmával az ön igényeinek megfelelő berendezést segítünk kiválasztani a helység és a igények ismeretében. Munkamenet:telefonos vagy webes megkeresés után díjmentes helyszíni felmérés,készülék választás,árajánlat adás. Kivitelezés. Működési területünk: Gödöllői dombság, Szilas patak mentén Szilasliget,Mogyoród,Kerepes,Kistarcsa,Nagytarcsa,Budapest Cinkota,Árpádföld,Mátyásföld,Rákospalota,Békásmegyer,Káposztásmegyer. Amiben segíteni tudunk: Új és használt készülékek,telepítése,előszerelése,javítása, szivárgás vizsgálat, panel programos házak klímáinak, leszerelése,felszerelése, nyomáspróba,klíma töltés, karbantartás….Kapcsolat:

Hunzelan Kft - Falszigetelés,Injektálás,Utólagos falszigetelés - Injektálás,Szigetelés,Falszigetelés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVI. ker., Budapest

Dátum: 2014.05.16.

Reklám azonosító: 2266


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Falszigetelés,Injektálás,Utólagos falszigetelés

Szolgáltatás: Injektálás,Szigetelés,Falszigetelés


Bemutatkozás: Cégünk a falszigetelés összes technológiájával áll a lakosság az önök szolgálatába. 1: Acéllemezes-falszigetelés 2: Injektálás-Tömbinjektálás-háttér injektálás-Magasnyomású-injektálás 3:dryzone-os szigetelőkrém-injektálás A vizes nedves falú lakásoknak számos kellemetlenségei vannak. Egészségkárosító és számos légúti betegséget előidézhet. A ház szerkezetének romlását is előidézheti (pl. fagy) - folyamatos kellemetlen szagok keletkeznek a dohosság miatt - esztétikai károsodás foltos, penészes, lepergő vakolatú fal) többletenergiával kell számolni, kb. 10-15%-kal több energia szükséges a lakás kifűtésére. Az eljárás előnyei gyors, tiszta egy átlagos családi ház falszigetelési munkálata kb 1 nap alatt készül el és a fal természetes úton szárad ki. A kivitelezés szemrevételezéssel ellenőrizhető, falszerkezeti károsodással nem jár. Vert és vályogfalaknál kiválóan alkalmazható. A falszigetelés kivitelezése során saját energiaforrásainkat használjuk. A falszigetelési eljárás az év bármely szakában elvégezhető Az injektálás és az acéllemezes falszigetelés 100%-os szigetelési technológia. A jó falszigetelés növeli háza értékét. Falszigeteléshez tervezéséhez és annak kivitelezéséről ajánlanám, szakember véleményét kikérni mielőtt a munkát elkezdené. Tel:0670-402-02-55Kapcsolat: