Reklám

Rendszerünkben 2311 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

ÚT-KÖZMŰTERV Mérnökiroda - - Tervezés-kivitelezés

Budapest, XV. ker., Budapest

Dátum: 2020.09.01.

Reklám azonosító: 2838


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Tervezés-kivitelezés


Bemutatkozás: Ha szeretne egy területet felméretni, akár saját magának vagy értékbecsléshez, ha engedélyeztetni szeretne egy útcsatlakozást, víz- vagy szennyvíz hálózatot, bekötést, akkor szívesen állok rendelkezésére, keressen bátran! Foglalkozunk műszaki tanácsadással, projektvezetéssel, magas-, mély-, víziközmű építési, és közlekedési műszaki ellenőrzéssel, műszaki vezetéssel, tervezéssel, üzemeltetéssel és építésügyi igazgatási szakértőként is tevékenykedem. Együttműködöm más tervezőkkel, mérnökökkel, így biztosítva egy megfelelő, szakértő mérnöki szolgáltatást! Kérdés esetén állok rendelkezésre, keressen bizalommal!Kapcsolat:

ajánlat hitelek között, különösen súlyos 24 óra - -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XII. ker., Budapest

Dátum: 2020.08.26.

Reklám azonosító: 2833


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Azt akarod, hogy hitelt a holtponton, hogy okoz a bankoknak, a jelentkezés elutasítását fájlok hitel .A kívánnak élni a Credit végrehajtása a projekt, vegye be tevékenységek; Építsd házak Ház bérleti vagy lakás; Vásárlás ház, stb Hitel - Megtakarítások - Kölcsönös jelentős tőke nyújtandó, legfeljebb: 5000 € ... 10000 € ... 7.500.000 € minden személy számára, hogy a rászoruló Pénzügyi vagy particulers, aki egy kölcsön a legrövidebb idő alatt. Ant értékeléshez kamatlábát tartalmazza a Entre2%  e-mail: teodoraandreea4@gmail.comKapcsolat:

SHINGLAS Magyarország Kft - Shinglas zsindely, Ereszcsatorna, szigetelés, tetőfedés, tetőablak, öntapadós tekercses zsindely - Zsindely Webáruház - www.shinglas.hu
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, VIII. ker., Budapest

Dátum: 2020.06.07.

Reklám azonosító: 2824


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Shinglas zsindely, Ereszcsatorna, szigetelés, tetőfedés, tetőablak, öntapadós tekercses zsindely

Szolgáltatás: Zsindely Webáruház - www.shinglas.hu


Bemutatkozás: Zsindely Webáruház - www.shinglas.hu SHINGLAS Magyarország Kft webáruház kiemelt termékei: Shinglas öntapadós tetőzsindely SBS modifikált Katepal zsindelyek Tegola rézzsindely Technonicol öntapadós tekercses zsindely Scandic acél ereszcsatorna rendszer Optilght lenygel tetőablakok Magastető szigetelő anyagok, bitumenes alap és záró lemezek Shinglas Webáruházban rendelt zsindelyeket és tartozékokat INGYENESEN kiszállítjuk 75.000 Ft értékben leadott rendelés esetén. Zsindely Webáruház elérhetősége: SHINGLAS Magyarország Kft bemutatóterem 1086 Bp. Dankó u. 29 http://www.shinglas.hu +36 1 780-7800Kapcsolat:

ZetaPex - - weboldal készítés

Budapest, I. ker., Budapest

Dátum: 2020.06.04.

Reklám azonosító: 2823


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: weboldal készítés


Bemutatkozás: Teljes körű webfejlesztés. Webshopok és webrendszerek készítése, üzemeltetése. Karbantartás, rendszergazdai feladatok ellátása. Arculattervezés és online marketing. Álmodja meg, mi elkészítjük! Csapatunk megfelelő képzettséggel és tudással kíván megoldást nyújtani ügyfeleinek. Webfejlesztéssel foglalkozunk, igény szerint arculatot tervezünk, marketing tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, továbbá irodai szolgáltatásokat is nyújtunk. Gondoskodunk a domainről és a webtárhely biztosításáról, így nem szükséges más cégekkel is szerződni!Kapcsolat:

Stiksz Sándor e.v. - - Piackutatás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, III. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.31.

Reklám azonosító: 2822


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Piackutatás


Bemutatkozás: Piackutatásra van szüksége? Egy lépésre van a megoldástól! Olvassa el ezt a rövid szöveget, aztán kérjen ajánlatot, utána kezdhetjük is! Amit ígérünk: Sokkal jobb reklámok! Egyszerűbb, jobb és átláthatóbb stratégiai döntések! Elégedettebb ügyfelek! Kell más? Ugye nem? Azért vagyunk, hogy a 25 év tapasztalatunkat Önnek adjuk! Ha kérdőíves kampányra van szüksége, azért keressen! Ha a weben kell alaposan körülnézni, azért keressen! Ha webshopokban kell alaposan szétnézni, azért keressen! Ha valami jövedelmező ötletre van szüksége, azért keressen! Ha vannak adatai, de nem tudja, mit kezdjen velük, azért keressen! Ha össze kell gyűjteni az Ön számodra adatokat, azért keressen! Hozzánk fordulni, feltenni nekünk egy kérdést, az INGYEN van. Fizetni akkor kell, ha már megegyeztünk. ÁFA mentes számlát kap, mert egyéni vállalkozással lesz kapcsolatban. Most megvásárolhatja tudásunkat, a saját javára!Kapcsolat:

Biosteril - - Kártevőirtás, fertőtlenítés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, III. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.31.

Reklám azonosító: 2821


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Kártevőirtás, fertőtlenítés


Bemutatkozás: Ágyi poloska, csótány, hangya, bolha és egyéb kártevők szakszerű irtása! Lakás, autó, iroda fertőtlenítése ózon gázosítással! Halott utáni zárófertőtlenítés!Kapcsolat:

Veszkán Lajos G. ev. - Klíma + klímaszerelés - Klímaszerelés rövid határidővel
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVIII. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.25.

Reklám azonosító: 2819


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Klíma + klímaszerelés

Szolgáltatás: Klímaszerelés rövid határidővel


Bemutatkozás: Budapest és 50 km-es körzetében vállalok klímaszerelést rövid határidővel. Egyeztessünk telefonon, e-mail-ben, találjuk meg közösen az Önnek legmegfelelőbb klímát. Keressen bizalommal.Kapcsolat:

Tiszta ház - Tisztítás - Minden épület tisztítása
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, VII. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.14.

Reklám azonosító: 2817


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Tisztítás

Szolgáltatás: Minden épület tisztítása


Bemutatkozás: Takarítótársaságunk magánlakások, irodák, üzletek, kávézók, éttermek és intézmények takarítását napi 24 órában végzi, szakképzett munkaerővel és nagy tapasztalattal. Budapesten és annak szolgáltató területén. Gondoskodunk minden olyan munkáról, ahol a tisztaság és a higiénia fontos neked és másoknak. Egyéni vállalkozásunk minőségi szolgáltatásokat kínál a házak, a mindennapi vagy a szokásos irodaépületek takarítása területén. Kiváló minőségű takarítás megfizethető áron, képzett szakemberek által: Irodák; iskolák; Óvoda; Önkormányzati intézmények; Orvosi központok; Ipari vállalkozások helyiségei. A tapasztalt szakembereknek és a modern technológiának köszönhetően a "Tiszta Ház" társaság hatékonyan és időben takarítja az irodaépületek és a különféle, nagy területű intézményeket.Kapcsolat:

Szolcsanyi kft - Víz gáz fűtés rendszer szerelés -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XV. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.08.

Reklám azonosító: 2816


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Víz gáz fűtés rendszer szerelés

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Víz gáz fűtés rendszer szerelés telepítés karbantartás szaniterezés duguláselhárításKapcsolat:

Varga Könyvelőiroda - - Könyvelés Budapesten, akár háztól-házig
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XIV. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.04.

Reklám azonosító: 2815


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Könyvelés Budapesten, akár háztól-házig


Bemutatkozás: Könyvelés Budapesten, gyors határidővel, reális áron, igény szerint akár háztól-házig szolgáltatással! Budapest központi helyén, az Örs vezér tere közelében található könyvelőirodám egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom! További információkért és elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.Kapcsolat: