Reklám

Rendszerünkben 2238 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Kovács Sebestyén Villanyszerelő - villanyszerelés Budapesten - villanyszerelés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2016.01.14.

Reklám azonosító: 2489


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: villanyszerelés Budapesten

Szolgáltatás: villanyszerelés


Bemutatkozás: Teljes körű villanyszerelési munkákat vállalok Budapest összes kerületében.Kapcsolat:

Dizajn Ablak Portál - Nyílászáró - Nyílászáró

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.14.

Reklám azonosító: 2393


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Nyílászáró

Szolgáltatás: Nyílászáró


Bemutatkozás: Cégünk kiváló minőségű műanyag ablakok, erkélyajtók, biztonsági ajtók és árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával, valamint beépítésével foglalkozik. Szolgáltatásainkkal szeretnénk könnyen elérhetővé tenni a beépítés folyamatát. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél igényeit megismerve, elvárásainak leginkább megfelelő termékekkel tudjunk szolgálni, egy teljeskörű szolgáltatás keretében!Kapcsolat:

zedzara film - kisfilm, videó, reklám - Kisfilm, videó, reklám készítés - animáció-grafika készítés - cégeknek és magánszemélyeknek
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2015.01.09.

Reklám azonosító: 2349


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: kisfilm, videó, reklám

Szolgáltatás: Kisfilm, videó, reklám készítés - animáció-grafika készítés - cégeknek és magánszemélyeknek


Bemutatkozás: Kisfilm, videó, reklám készítést - animáció-grafika készítést vállalunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Nem kell, hogy millióid legyenek, hogy egy mozi hangulatú kisfilmed legyen a családi találkozódról, szülinapról, nyaralásról, esküvőről! Esküvői cinematográfiától, eladó ház,albérlet bemutatásán át, családi kisfilmekig és babafilmekig bármit vállalunk. Tekintsd meg honlapunkon mennyiféle kisfilm zsánerből választhatsz! www.zedzarafilm.com e-mail: info@zedzarafilm.comKapcsolat:

M M House ingatlan - Ingatlan értékesítés - Ingatlan forgalmazás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2014.10.15.

Reklám azonosító: 2323


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Ingatlan értékesítés

Szolgáltatás: Ingatlan forgalmazás


Bemutatkozás: Ingatlant vásárolna vagy eladna? Albérletet keres vagy kiadna? Hitelre lenne szüksége? Irodánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik eladás,bérbeadás és hitelügyintézés területén.   Munkatársaink megfelelő képzetséggel és szakértelemmel segítenek önnek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldást.   Munkánk során ügyfeleink részére teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Irodánk kapcsolatban áll külfödi befeketökkel,illetve cégünk ingatlan felvásárlással is foglalkozik.   Cégünk Magyarország,Németország,Ausztria területén tevékenykedik.   Ha önnek fontos,hogy ingatlanát ne a piaci ár alatt adja el és nem akar hónapokat várni az eladással keressen minket.   SIKERDÍJUNK CSUPÁN 1,5%Kapcsolat:

Miszlai Éva angol nyelvtanár - Angol nyelvoktatás Gazdagreten - Angol általános és szakmai nyelvoktatás Gazdagreten
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2014.10.02.

Reklám azonosító: 2322


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Angol nyelvoktatás Gazdagreten

Szolgáltatás: Angol általános és szakmai nyelvoktatás Gazdagreten


Bemutatkozás: Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való Szuperintenziv angol nyelvtanfolyam Budán, ha nagyon gyorsan meg akarsz tanulni angolul, akkor jó helyen jársz. A hagyományos nyelviskoláktól eltérően itt egyéni nyelvtanításról van szó, tehát nincsenek 6-8 fős csoportok, csak Te és az angol tanár, ezért a fejlődésed sokkal intenzívebb, sokkal gyorsabb lesz,mivel nem kerülsz egy kezdő csoportba ,ahol unatkozol, vagy egy haladóba, amit nem bírsz követni. A szuperintenziv angol nyelvtanfolyam megtanítja neked az angol nyelvtant, a szövegértést, a beszédtechnikát, a konverzáció minden apró részletét. Egy hónap elteltével garantálom, hogy beszélni fogsz angolul. Szuperintenzív angol nyelvtanfolyam Ha úgy érzed nincs időd, hogy hónapokig tanulj angolul, szeretnél már most beszélni, akár már a jövő héten, vagy sürget a kitűzött nyelvvizsga időpontja, akkor ez az angol nyelvtanfolyam pontosan neked szól. Azoknak, akik szeretnek gyorsan haladni, szeretik a szuperintenziv előadásokat, és szem előtt tartják azt, hogy az idő pénz! Ez a legnehezebb, viszont leggyorsabban sikerekhez juttató angol nyelvtanfolyam, heti 10 óra Villámgyors eredmények, akár egyik hétről a másikra. A diákok hihetetlen fejlődésen mennek keresztül rövid idő leforgása alatt. felkészülésben is.Kapcsolat:

M M House Ingatlan - Értékesítés - Eladó-kiadó ingatlanok
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2014.07.19.

Reklám azonosító: 2298


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Értékesítés

Szolgáltatás: Eladó-kiadó ingatlanok


Bemutatkozás: Ingatlant vásárolna vagy eladna? Albérletet keres vagy kiadna? Hitelre lenne szüksége? Irodánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik eladás,bérbeadás és hitelügyintézés területén. Munkatársaink megfelelő képzetséggel és szakértelemmel segítenek önnek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek legmegfelelőbb megoldást. Munkánk során ügyfeleink részére teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Irodánk kapcsolatban áll külfödi befeketökkel,illetve cégünk ingatlan felvásárlással is foglalkozik. Cégünk Magyarország,Németország,Ausztria területén tevékenykedik. Ha önnek fontos,hogy ingatlanát ne a piaci ár alatt adja el és nem akar hónapokat várni az eladással keressen minket.Kapcsolat:

Lakatos Budapest - Lakatos Budapest - Lakatos Budapest
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2014.07.16.

Reklám azonosító: 2296


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Lakatos Budapest

Szolgáltatás: Lakatos Budapest


Bemutatkozás: Lakatos Gyors SZOLGÁLAT Budapest XI. kerület AZ ÉV 365 NAPJÁN 24 ÓRÁBAN elérhető az alábbi szolgáltatásokkal: -Ajtónyitás, -Ajtómentés -Zármentés -Zártest csere -Zárjavítás -Zárcsere -Zárnyitás -Zárszerviz -Zárszerelés -Betörés utáni zárcsere -Betörés utáni helyreállítás -Lakatos munkák -Oldalrúdzárak cseréje -Cilinder védő pajzsok szerelése -Vasalatok Pántok szerelése -Széf nyitása helyreállítással -Fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása -Ajtóbehúzók szerelése -Hevederzár szerelés -Hevederzár javítás -Hevederzár csere -Rácsszerkezetek gyártása -Rácsszerkezetek nyitása -Biztonsági ajtók nyitása -Biztonsági ajtók gyártása és -Biztonsági ajtó zárcsere -Biztonságtechnikai megoldásokkal foglakozik NON-STOP! A hét minden napján Nyitunk -Zárunk rendelkezésére! Roncsolás mentes ajtónyitás és zárnyitás azonnali helyreállítással. Mindezt elérhető áron, a konkurenciánál általában olcsóbban kínálja, sürgősségi esetben is. Non-stop ajtónyitást zárszervizt,zárcserét, zárszerelést,zárcserét, lakatosmunkát ajánlunk az Ön igényeinek legmegfelelőbben Budapesten és 20 km vonzáskörében. minden kerületben és vonzásában. Bármely zármárkáról legyen is szó, szakembereink segítségére lesznek akár 1 órán belül Budapesten! Mi vagyunk a megoldás ZÁR problémára. Hívjon hogy jól zárjon a napja: 06 70 2000 400Kapcsolat:

Mediterrán Csempeház Kft - Csempe , Padlólap,Szaniterek - Kerskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2014.06.16.

Reklám azonosító: 2281


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Csempe , Padlólap,Szaniterek

Szolgáltatás: Kerskedelem


Bemutatkozás: Tisztelt Látogató ! Csempék és padlólapok kereskedelmével foglalkozunk. Természetesen megtalálhatóak nálunk zuhanykabinok, akryl kádak, csaptelepek, fürdőszobabútorok és segédanyagok is. Reméljük hamarosan önt is üdvözölhetjük bemutatótermünkben.Kapcsolat:

Bcgeneral - - Építőipari
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2013.12.28.

Reklám azonosító: 2203


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Építőipari


Bemutatkozás: Cégünk egyedi és teljeskörű építőipari kivitelezést vállal , lakossági és közületi igényeket kielégítve, referenciákkal. Gyors,pontos munkavégzés! Hívjon ajánlatért !!Kapcsolat:

cégkomplexum Trade - - Székhelyszolgálat

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2013.10.06.

Reklám azonosító: 2163


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Székhelyszolgálat


Bemutatkozás: Cégünk cégekkel foglalkozik, lehetnek ezek problémásak, végrehajtásos cégek, mi megtaláljuk a megoldásokat. cégeknek biztosítunk székhelyet, irodát, és teljes körű könyvelést is. Székhelyszolgálatunk:akár 2800/ ft/ hó. könyvelés akár 8000ft/hó. cégek probléma megoldása függ a probléma mivoltából, amit személyesen tudunk megbeszélni, irodánkban. Cég eladással és vételével is foglalkozunk.Kapcsolat: