Reklám

Rendszerünkben 2244 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

ÉDÁM Bt - - Szépségápolás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2015.02.18.

Reklám azonosító: 2374


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Szépségápolás


Bemutatkozás: EVA BEAUTY SZALON Szépülés elérhető áron: Arckezelések, Testkezelés Szemöldök és szempilla festés Gyantázás Vendég sminkoktatása, tanácsadással Alkalmi és menyasszonyi smink Kedvezmények: Első alkalom -10% Húsvéti -10% Karácsonyi -10% Diákkedvezmény 20% Bejelentkezés Telefon: 266-3262, vagy 06/20-7765500 NYITVA TARTÁS Hétfőtől - Péntekig: 09-18 óráig Szombaton: 09-13 óráigKapcsolat:

Inkasszó Hungária - Kopogtat a végrehajtó? - Felszámolásra került a cége? Felfüggesztették az adószámát? Törölték adószámát? APEH és hitelezői tartozásai miatt, már a magán vagyona is veszélybe került?
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2013.11.26.

Reklám azonosító: 2194


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Kopogtat a végrehajtó?

Szolgáltatás: Felszámolásra került a cége? Felfüggesztették az adószámát? Törölték adószámát? APEH és hitelezői tartozásai miatt, már a magán vagyona is veszélybe került?


Bemutatkozás: Kopogtat a végrehajtó? Ár: 0 Ft. Feladva: 2013.11.25 - 02:57 Felszámolásra került a cége? Felfüggesztették az adószámát? Törölték adószámát? APEH és hitelezői tartozásai miatt, már a magán vagyona is veszélybe került? Kopogtat a végrehajtó? Árveréssel fenyegetik? Ne hagyja, hogy elússzon az otthona! Szakemberekből álló válságkezelési csoportunk végrehajtás, vagy árverés alatt álló ingatlanát visszahelyezi az Ön tulajdonába! Teljes biztonsággal, jogi háttérrel cégeknek! Kérjen időpontot, ingyenes személyes konzultációnkra!Kapcsolat:

Carpaticum Kft - Erdélyi kézműves termékek - kereskedelem
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2013.07.13.

Reklám azonosító: 2120


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Erdélyi kézműves termékek

Szolgáltatás: kereskedelem


Bemutatkozás: A Carpaticumban olyan erdélyi élelmiszereket igyekeztünk összegyűjteni, amelyek kisüzemekben, manufaktúrákban készülnek helyi alapanyagokból, hagyományos technológiákkal. Amelyek finomak, ízesek, egészségesek. Leírás Napjainkban, amikor élelmiszereink zömét vegyületek alkotják, hatalmas üzemek ontják magukból a szintetikus összetevőkből és különféle adalékanyagokból álló élelmiszeripari árucikkeket. Igazán szívet melengető érzés olyan terméket vásárolni és tenni családunk asztalára, amelyben benne rejlik még készítőjének lelkiismeretes igyekezete a legjobb minőségre. Ahol nem kérdés, hogy a sajt valóban tejből, a lekvár gyümölcsből készül. Ahol minden falatban ott rejlik egy kis hagyomány, régi korok értékei, mesebeli tájak és vendégszerető emberek. Vagyis Erdély, ahol mindenki kicsit úgy érzi hazatalált. A Carpaticumban mi megtaláltuk mindazt, amiben örömünket leljük, amit szívvel-lélekkel tudunk csinálni, mert igazán közel áll hozzánk és mert ezzel egy kicsit magunkból adhatunk. Bízunk benne, hogy Nektek is legalább annyi örömet tudunk szerezni, mint amennyit nekünk jelent. Szeretettel látunk mindenkit, akinek Erdély jelenti a szülőföldet és gyermekkora ízeit keresi, azt aki járt már ott és néhány finom falat erejéig gondolatban vissztérne és mindenkit, aki házias és igazi ízekre vágyik. Örömmel várjuk, hogy betérj Te is hozzánk, a Carpaticumba!Kapcsolat:

Nagyprojektek finanszírozása - - Nagy projektek finanszírozása unión belül!!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2013.05.31.

Reklám azonosító: 2097


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Nagy projektek finanszírozása unión belül!!


Bemutatkozás: Nagy projektek (10-500 millió EUR) finanszírozása vissza nem térítendő formában. Szükséges készpénzes (saját pénz saját számlán) önerő: 20% A fennmaradó 80%-ot folyamatos kifizetéssel 10 hónap alatt kapja meg, előfinanszírozó formában. Az unión belül, bármilyen projekt megvalósítható ebből !!!! Új projektcégre is felvehető, az önerő apportként is bevihető a projektcégbe! Az önerő végig a saját számlájukon marad !!! Csak az önerővel jelenleg is rendelkező ügyfelekkel áll módunkban foglalkozni! Önerő előteremtéssel nem foglalkozunk! Kérem keressen bizalommal telefonon, vagy levélben! Tel: 06 70 773 9435 Email: sales.sales2009@gmail.comKapcsolat:

Unio 2004 Kft. - - székhelyszolgáltatás

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2013.05.23.

Reklám azonosító: 2093


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: székhelyszolgáltatás


Bemutatkozás: Professzionális székhelyszolgáltatás külföldi és magyar cégek részére egyaránt.Megfizethető árakon nyújtunk minőségi szolgáltatást.Kapcsolat:

HongKong Szabóság - Méretes szabóság -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2013.05.02.

Reklám azonosító: 2080


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Méretes szabóság

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Méretre szabott öltönyök férfiaknak és kosztümök hölgyeknek 400-2000 €-ig, méretre szabott ingek, blúzok 60-200 €-ig. A termékek olyan márkás angol és olasz szövetekből készülnek, mint a Dormeuil, a Reda 150's, a Vitale Barberis Canonico 120's, a Loro Piana Super 130's, a Fintes Super 180's, a Holland & Sherry stb. Hongkongban készülnek, elkészítési és kiszállítási idő 4 hét. Bármerre postázunk világszerte és ha újból rendelne, azt megteheti már online. Üzletünket a Budapest szívében lévő Mariott Hotelben találja meg.Kapcsolat:

Hermes Express - - Express Futárszolgálat
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2011.11.02.

Reklám azonosító: 1808


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Express Futárszolgálat


Bemutatkozás: Express Futárszolgálat Budapesten és attól 50km-reKapcsolat:

Tender Monitoring Kft. - Online közbeszerzési értesítő - Közbeszerzés figyelés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2011.09.13.

Reklám azonosító: 1792


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Online közbeszerzési értesítő

Szolgáltatás: Közbeszerzés figyelés


Bemutatkozás: Online közbeszerzési értesítő. Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyeljük a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket.Kapcsolat:

Rikk-szaki Kőműves,Burkoló,Ajtó-csere, kerti faházalapozás! - Hi-Sec acélbiztonsági ajtó beépítés! - Kőműves,burkoló,kerti faházalapozás,betonalap,betonalap festés,fa ajtócsere-ajtó beépítés,lakásfelújítás,átalakítás,csőtörés beázás utáni javítások.
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2011.08.03.

Reklám azonosító: 1782


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Hi-Sec acélbiztonsági ajtó beépítés!

Szolgáltatás: Kőműves,burkoló,kerti faházalapozás,betonalap,betonalap festés,fa ajtócsere-ajtó beépítés,lakásfelújítás,átalakítás,csőtörés beázás utáni javítások.


Bemutatkozás: Rikk-szaki Lakásfelújítás, ajtócsere, kerti faházalapozás! Megbízható: KŐMŰVES több éves szakmai gyakorlattal és referenciákkal: Budapesten Lakásfelújítást, átalakítást, burkolást, Hi-Sec acélbiztonsági ajtó beépítést vállal! Fa ajtó-ablak csere, csőtörés, beázás utáni kőműves javítás, helyreállítás. Törött csempék, járólapok cseréje. Vízóra csere utáni kőműves javítások, spalettavakolás, horonyvakolás. Kerti faházak, szerszámtárolók, betonalapozás elkészítése, betonalap festése. Zárt lépcsőházi biztonsági ajtók: Ajtó a tokszelvény magas minőségű acéllemezből készült, 2 különálló biztonsági zárbetét /5-5 db kulcs/ 5 reteszelési pont,3 irányban /alul, felül, és a kilincs oldalán/16 acéltüskével záródó zárszerkezet, 4 db tokba süllyesztett, ki emelés gátló csuklópánt, világító kilincs, beépített csengő, halszemoptikás kitekintő. Mindig csak egy telefonhívásra vagyok Öntől! Ha segítségre van szüksége a kivitelezéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal. +36-20/915-8893Kapcsolat:

Exkluzív Társkereső Iroda - - Társkereső iroda

Budapest, V. ker., Budapest

Dátum: 2011.07.13.

Reklám azonosító: 1773


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Társkereső iroda


Bemutatkozás: Hagyományos társkereső iroda személyre szabott társközvetítést nyújt párkeresőknek a legmagasabb színvonalon. Országos és nemzetközi szinten is párt találunk minden kedves megrendelőnknek a legnagyobb diszkréció mellett. Fényképes társkereső weboldalunk, az exkluzívtarskereso.hu segítségével kényelmesen tájékozódhat otthonából, de szeretettel várjuk exkluzív társkereső irodánkban, Budapesten a Falk Miksa utcában is, ahol tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb partnert Önnek. Társkereső irodánk tevékenységei között szerepel a diplomás párkeresés, házastárs és partnerkeresés 50 év felettieknek, középvégzettségűek társkeresése, VIP társkereső programunkban résztvevőkre kitüntetett figyelmet fordítunk. Randevú akár ma este! Zártkörű ismerkedési estjeinken különböző ismerkedési programokon vehet részt és megtalálhatja élete párját.Kapcsolat: