Reklám

Rendszerünkben 2238 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

pusorb nett kft - Adóssággal ceget átvesszunk - Ceget Átvesszuk

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.11.12.

Reklám azonosító: 2463


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Adóssággal ceget átvesszunk

Szolgáltatás: Ceget Átvesszuk


Bemutatkozás: A hirdetés szövege: Tisztelt Cégvezetõk! Meg szeretne szabadulni adóssággal terelt cégétõl?Én segítek. Kedvezõ feltételekkel. Jogi úton rövid határidõvel.Kizáró ok nincs. Részletekért hívjon. Bármikor hívható mobilom:0620-8001291Kapcsolat:

Gránátalma Szépség- és Egészség Központ - MEGOLDÁS A BEESETT ARCRA ÉS A LÓGÓ ARCBŐRRE SZINTE INGYEN! - MEGOLDÁS A BEESETT ARCRA ÉS A LÓGÓ ARCBŐRRE SZINTE INGYEN!
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.24.

Reklám azonosító: 2400


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: MEGOLDÁS A BEESETT ARCRA ÉS A LÓGÓ ARCBŐRRE SZINTE INGYEN!

Szolgáltatás: MEGOLDÁS A BEESETT ARCRA ÉS A LÓGÓ ARCBŐRRE SZINTE INGYEN!


Bemutatkozás: V I L Á G Ú J D O N S Á G! MEGOLDÁS A BEESETT ARCRA ÉS A LÓGÓ ARCBŐRRE SZINTE INGYEN! 107.310 Ft. helyett, MOST csak 2.150 Ft-ért! Természetes úton ’’töltjük fel’’ arcát izmokkal, állítjuk vissza eredeti állapotába! A plasztikai sebészet, botox a múlté! Fájdalmas, nem szép, nem természetes! Megoldás 28-58 éves korig! Azonnali látványos kezelések! A kezelések teljesen fájdalommentesek, természetes úton változtatjuk arcát újra feszessé, keménnyé és gyönyörűvé! A csomag tartalmaz 5 különböző alkalomkor 2 kezelésből álló csomagot. Egy alkalommal 2 különböző kezelés történik. A kezelések menete: 1. Bio-stimulációs sejtkommunikációval eddzük az arcizmokat és feszesítjük a bőrt! Eltüntetjük az arc ráncait! Az arc a legösszetettebb izomszerkezettel rendelkező testrész, az arc lógása a gravitációval és kor múlásával történik. A nagyizmokat megeddzük, az izmok csontokhoz való tapadását fájdalommentesen visszaállítjuk tappancsokkal eredeti állapotukba. A sejtfiatalításnak köszönhetően az arc felemelkedik, a kollagén termelés beindul! Arca újra feszes, szemei ránctalanok lesznek! A gép 44 trófikus jelformát használ a legjobb eredmény elérése érdekében, amivel az emberi agy kommunikál idegpályákon keresztül. Bio-stimulációval érjük el a teljes sejtmegújulást, a gyönyörű, üde, kemény és feszes arcot! 2. Rádiófrekvenciás kezeléssel egészítjük ki, ami hatékonyan feszesíti a bőrt, serkenti a kollagén termelést, hatékonyan kezeli a lógó arcbőrt és a tokát is (ugyanakkor nagyon kellemes érzés). Az eredmény fantasztikus, tagadjon le -10 évet! A 5 alkalmas kezelés most 107.310 Ft. helyett, 98 %-os kedvezménnyel csak 2.150 Ft! Tel: +36-1/336-2789 E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu Web: www.szepseg-egeszsegkozpont.hu Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 51.Kapcsolat:

NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN! - NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN! - NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN!
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.22.

Reklám azonosító: 2399


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN!

Szolgáltatás: NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN!


Bemutatkozás: NYÁRI IZOMKIDOLGOÁS ÉS FOGYASZTÁS SZINTE INGYEN! 179.572 Ft. helyett, MOST csak 3.590 FT-ért! Nincs időd napi 3 órás edzésre, de kockahasat, kemény feneket, erős combokat akarsz? Izmos karokat, vállakat és kidolgozott hátat szeretnél? Megoldás 18-48 éves korig! Azonnali látványos kezelések! Formába hozunk nyárra! Gyertek el a haverokkal! Fogyasztás, Hasizom erősítés, Izomkidolgozás, Tokaeltüntetés, Ránctalanítás, Keringésjavítás és fokozás, és sok másra is megoldás kihagyhatatlan akciós csomagunk! A csomag tartalmaz 4 különböző alkalomkor 5 kezelésből álló csomagot. Egy alkalommal 5 különböző kezelés történik. A kezelések menete: Csomag tartalma: 1. Bio-stimulációs testkezeléssel bontjuk a zsírt, izom alatti zsigeri zsírokat. Feszesíti a bőrt, beindítja a kollagén termelést és megedzi, kidolgozza az izmokat! 2. Bio-stimulációs arckezeléssel feszesítjük a bőrt és tüntetjük el a ráncokat, tokát! Beindítja a kollagén termelést megerősíti az arcizmokat. 3. A nyirokmasszázs nagyon fontos élettani folyamatokban segíti a szervezetet. A kezeléssel a lerakódott és felgyülemlett salakanyagoktól, felbontott zsíroktól szabadítunk meg. 4. Az Alphamassage kapszula egy mélymeleg-terápiás környezetet teremt, vibrációs masszázzsal és egy speciális alpha-relaxációs kezeléssel. Az Alphamassage kapszula előnyei: gyorsítja a súlyvesztést, optimalizálja a szívjeleket (EKG), és a sóvesztést, gyorsítja a nyirokfolyamatokat, csökkenti a stressz tüneteit, segít az ellazulásban. 5. Rádiófrekvenciás kezeléssel olvasztjuk le a testről a lerakódott zsírpárnákat, amik fogyasztásával csökken a testsúlyfelesleg. A rádiófrekvencia a bőr mélyére hatol, a zsírsejtek falát megrepeszti, és magas hőmérsékleten cseppfolyósítja a zsírt, hogy minél könnyebb ki tudjon ürülni a szervezetből. Az eredmény? Kidolgozott, izmos test és fiatalságtól, magabiztosságtól ragyogó arc! (..és a csajok elismerő tekintetei) A 4 alkalmas kezelés most 179.572 Ft. helyett, 98 %-os kedvezménnyel csak 3.590 Ft!Kapcsolat:

N!GHT CARD - N!GHT CARD - KEDVEZMÉNY KÁRTYA RENDSZER
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.14.

Reklám azonosító: 2396


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: N!GHT CARD

Szolgáltatás: KEDVEZMÉNY KÁRTYA RENDSZER


Bemutatkozás: A N!GHT CARD a főváros legújabb és legszínvonalasabb kedvezménykártya rendszere. A kártya segítségével a kártya tulajdonosa kedvezményeket kap kávézókban, pubokban, klubokban, szórakozóhelyeken az italfogyasztásból, valamint a helyszíntől függően a belépést ingyenesen biztosítja. 2015-ben profilunk tovább bővül. Partnereink listáját szoláriumokkal, szépségszalonokkal és konditermekkel bővítjük. A kártya használata rendkívül egyszerű: • Egy helyen egy kártyát egy napon egyszer lehet használni • A kártyatulajdonos az év 365 napján igénybe veheti a kedvezményt (akár ugyan annál a partnernél is) • A kártya egyedi vonalkóddal van ellátva, mely segíti az ellenőrzést és meggátolja a hamisítást • A kártyát (a partnerrel kötött megállapodás alapján) felmutatással vagy a vonalkód ellenőrzésére szolgáló webes alkalmazással lehet ellenőrizni A kártya tulajdonosknak nyújtott szolgáltatások: • Helyszíntől függően díjmentes belépés • 10% egyszeri kedvezmény 1000 forint feletti vásárlás esetén • 20% egyszeri kedvezmény "bottle service" esetén Figyelem! A fenti adatok tájékoztató jellegűek (az általános szerződési mintánk alapján). Előfordulhat, hogy bizonyos partnereinknél a kedvezmény mértéke eltér a fentiektől. Az elfogadóhelyek listáján tájékozodhatsz a kiszemelt Partnerünk által nyújtott kedvezmény mértékéről.Kapcsolat:

S.O.S Tavaszi fogyasztás és karcsúsítás - Szépség és egészségügyi kezelések - Szépség és egészségügyi kezelések
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.14.

Reklám azonosító: 2395


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Szépség és egészségügyi kezelések

Szolgáltatás: Szépség és egészségügyi kezelések


Bemutatkozás: ITT A TAVASZ, JÖN A NYÁR! Nagy a feneked? Narancsbőrös a combod? Lóg a bőröd? S.O.S MEGOLDÁS! Komplex, egymásra épülő kezelések 1 helyen! Lefogyasztunk, eltüntetjük a narancsbőröd a bikiniszezonra! 48% KEDVEZMÉNY! 5 alkalmas S.O.S fogyasztó és feszesítő csomag most 48%-os kedvezménnyel csak 116.722 Ft-ért! (224.465 Ft. helyett) 1 alkalommal az alábbi kezeléseket végezzük: 1. Zsírbontás és bőrfeszesítés bio-stimulációs sejtkommunikációval 2. Rádiófrekvenciás zsírolvasztás és narancsbőr kezelés 3. Kavitációs zsírbontás ultrahanggal 4. Alphamassage-kapszulás fogyasztókezelés 5. Méregtelenítés gépi nyirokmasszázzsal További információkat kaphat az alábbi elérhetőségeken, vagy személyesen. Munkatársaink készséggel álnak rendelkezésére! Tel: +36-1/336-2789 E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu Web: www.szepseg-egeszsegkozpont.hu Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 51.Kapcsolat:

10 alkalmas teljes Arcfiatalítás és Testmegújítás sejtkommunikációval! - Szépség és egészségügyi kezelések - Szépség és egészségügyi kezelések
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.04.14.

Reklám azonosító: 2394


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Szépség és egészségügyi kezelések

Szolgáltatás: Szépség és egészségügyi kezelések


Bemutatkozás: V I L Á G Ú J D O N S Á G ! 10 alkalmas teljes Arcfiatalítás és Testmegújítás sejtkommunikációval! Most 48% kedvezménnyel! Komplex kezelések 1 helyen, hogy fiatal maradj! Sejtkommunikációval bontjuk az izom alatti zsírokat! Eddzük az izmokat és feszesítjük a bőrt! Eltüntetjük az arc ráncait! Az arc a legösszetettebb izomszerkezettel rendelkező testrész, az arc lógása a gravitációval és kor múlásával történik. A nagyizmokat megeddzük, az izmok csontokhoz való tapadását fájdalommentesen visszaállítjuk tappancsokkal eredeti állapotukba. A sejtfiatalításnak köszönhetően az arc felemelkedik, a kollagén termelés beindul! Arca újra feszes, szemei ránctalanok lesznek! A gép 44 trófikus jelformát használ a legjobb eredmény elérése érdekében, amivel az emberi agy kommunikál idegpályákon keresztül. Bio-stimulációval érjük el a teljes sejtmegújítást! 150.000-féle összehangolt progresszív az arc- és testformáló program egyéni adottságokhoz mérten. Sok szépséggel, elhízással, egészséggel, ránctalanítással és izomfejlesztéssel kapcsolatos. Híres orvosi intézmények és klinikák sokaságán alkalmazzák a gép kifinomult technikáját betegek gyógyítására is, ragyogó eredményekkel. Számos politikus, üzletember, közéleti személy és híresség használja a világon! Sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot! Nálunk megtalálja! Az eredmény fantasztikus, tagadjon le -10 évet! A kezeléseket rádiófrekvenciával egészítjük ki, ami hatékonyan olvasztja a zsírt (nagyon kellemes és egyben feszesíti is a bőrt), eltünteti a zsírpárnákat, lógó hasat, integető kart, tokát! Nyirokkezeléssel segítjük a kezelés tökéletességét, ami méregtelenít, kihajtja a szervezetből a felbontott zsírokat és lerakódott salakanyagokat! Kezeléseink egymásra épülnek, minden gép egy helyen! 10 alkalmas bérlet ára most 48% kedvezménnyel 494.264 Ft. helyett 257.018 Ft. 1 alkalommal az alábbi kezeléseken vesz részt: 1. Arcfiatalítás bio-stimulációs sejtkommunikációval (Saját arctappanccsal) 2. Testmegújítás bio-stimulációs sejtkommunkációval 3. Rádiófrekvenciás zsírolvasztás és fogyasztás 4. Rádiófrekvenciás tokakezelés 5. Gépi nyirokmasszázs Tel: +36-1/336-2789 E-mail: info@szepseg-egeszsegkozpont.hu Web: www.szepseg-egeszsegkozpont.hu Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 51.Kapcsolat:

Somaweb - - Okos weboldal készítése
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2015.03.02.

Reklám azonosító: 2379


Vállalkozás formája: egyéb

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Okos weboldal készítése


Bemutatkozás: Okos weboldal és webáruház készítése. Könnyű indulás, akár egyedi megjelenéssel, reszponzív megjelenéssel, piacvezető és 256 funkcióval, rendszer integrációk, rendezett kezelői felülettel. Tel.: 06 70 223 5767 Weboldal: http://www.somaweb.eu/Kapcsolat:

Zárszerviz Budapest - Zárszerviz Budapest - Zárszerviz -Zárcsere Budapest
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2014.07.16.

Reklám azonosító: 2295


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Zárszerviz Budapest

Szolgáltatás: Zárszerviz -Zárcsere Budapest


Bemutatkozás: Non stop Zárszerviz –Zárszerelés szolgáltatást nyújtunk Budapest területén az év 365 napján 24 órában . Ügyelet : 06 70 2000 400 Non Stop Ha megkopott a zárbetét és nem nyílik az ajtó? Vagy éppen emiatt nem záródik? Elveszett a kulcsa vagy beletört? Betörtek lakásába eltulajdonítva értékeit? Zárat szeretne cseréltetni vagy épp rákényszerült, mert betörtek önhöz? Hevederzára nem működik? Régi elavult zárástechnikát frissítené ? Minden ön ellen esküszik? - Szolgáltatásaink átfogóak, fontosnak tartjuk, hogy áraink megelőzzék a konkurens cégekét, és így a minőség mellett megfizethető, versenyképes árakkal tudjunk előállni, akár napközbeni, akár éjjeli sürgősségi hívásról van szó. Fennállásunk óta arra törekszünk hogy minden területen a minőséget képviseljük. Ez alapján vásároljuk szerszámainkat,ez alapján választjuk ki a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészeket,zárszerkezeteket,anyagainkat,és a napi munkáinkat is így végezzük. Ezt ismerik el önök minden egyes megrendelésükkel ami külön megtisztelés számunkra. A minőséget nem a gyártó kiáltja ki hanem a vevő ismeri el. Sok ügyfelünk azért keresett meg minket,mert már betörés,kulcs elhagyása,elromlott zár, után kellett helyreállítani és sokan azért ,hogy ezek a fent említett események meg ne történjenek. - Mi azon dolgozunk, hogy nívós szolgáltatást és a biztonságtechnika területén magas szakértelmet nyújtsunk legmesszebbmenőkig a Budapesten és vonzáskörzetében élők számára, azoknak, akik megbíznak bennünk és szakértelmünkben , és számítanak gyorsaságunkra. 24 órában elérhető tevékenységeink: - Ajtónyitás - Zárcsere - Zárjavítás - Zárnyitás - Zárszerelés - Oldalrúdzár csere ( gu,fuhr,kfw,roto,elzett,multisoft,) - Hevederzár nyitás - Erkély ajtó zárcsere - Műanyag ajtó zárszerviz - Kínai ajtó zárszerviz - Hevederzár szerelés - Hevederzár csere - Betörésvédelem - Betörés utáni zárcsere - Zárszerviz - Kicsapódás esetén roncsolás mentes ajtónyitás - Lakatos munkák - Postaláda zár csere - Cilindervédő pajzsok szerelése - Ajtóbehúzók szerelése, - Mágneses és elektromos zárak szerelése, - Széfek szakszerű beépítése, - Széf nyitás - Ajtórács gyártása rövid határidővel - Ablakrács gyártása rövid határidővel - Biztonsági ajtók gyártása - Biztonsági ajtó zárcsere 1 órán belül : - (mottura,s.a.b,cr,dierre,multlock,keso,cisa,kale,mcm,tesa,iseo,viro) - Zárszerviz szolgáltatásra minden esetben szükséges lehet akár csak zárjavításról esetleg zárcseréről beszélünk. - A zárszerviz szolgáltatás a biztonság fokának mértékegysége, feladata minden esetben az ügyfél Meglévő ajtaján illetve záródási pontjain a legmagasabb biztonságtechnika alkalmazása minden Igényt kimerítően. - Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk garanciával. - Érdeklődjön non stop az ön által kiajánlott munka ellenértékéről. - Zárszerviz munkatársaink Budapest területén 30-60 percen belül orvosolják mindennemű zárproblémáit. - Zárszerviz szolgáltatást NYÚJTUNK nem egy életre, hanem élet helyzetekre. - Mi vagyunk a nyugalom és biztonság kulcsa, Hívjon, hogy jól zárjon a napja: 06 70 2000 400 Non Stop Zárszerviz Szolgálat.Kapcsolat:

LaMariée Budapest - menyasszonyi ruhák -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2013.11.08.

Reklám azonosító: 2179


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: menyasszonyi ruhák

Szolgáltatás:


Bemutatkozás:Kapcsolat:

Építőanyag Centrum - Építőanyag Kereskedés - Betonvas Kis és Nagykereskedelmi áron
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, II. ker., Budapest

Dátum: 2012.05.28.

Reklám azonosító: 1918


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Építőanyag Kereskedés

Szolgáltatás: Betonvas Kis és Nagykereskedelmi áron


Bemutatkozás: Betonvas Kis és Nagykereskedelmi áron . Kérem nézzen be a Budapest II . kerület Hidegkúti út 334 . sz. alatti Építőanyag kereskedésünkbe ahol továbbá minden fajta építőanyagot megtalál . Az építőanyagokat az alábbi telefonszámunkon meg is rendelheti és az árú kiszállításkor is kifizetheti Kérem tekintse meg Web oldalunkat ahol kívánsága szerinti építési anyag árát megtalál . http://www.epitcentrum.hu . 06-70-432-9702 , 06-1-920-0868Kapcsolat: