Reklám

Rendszerünkben 2297 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Stiksz Sándor e.v. - - Piackutatás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, III. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.31.

Reklám azonosító: 2822


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Piackutatás


Bemutatkozás: Piackutatásra van szüksége? Egy lépésre van a megoldástól! Olvassa el ezt a rövid szöveget, aztán kérjen ajánlatot, utána kezdhetjük is! Amit ígérünk: Sokkal jobb reklámok! Egyszerűbb, jobb és átláthatóbb stratégiai döntések! Elégedettebb ügyfelek! Kell más? Ugye nem? Azért vagyunk, hogy a 25 év tapasztalatunkat Önnek adjuk! Ha kérdőíves kampányra van szüksége, azért keressen! Ha a weben kell alaposan körülnézni, azért keressen! Ha webshopokban kell alaposan szétnézni, azért keressen! Ha valami jövedelmező ötletre van szüksége, azért keressen! Ha vannak adatai, de nem tudja, mit kezdjen velük, azért keressen! Ha össze kell gyűjteni az Ön számodra adatokat, azért keressen! Hozzánk fordulni, feltenni nekünk egy kérdést, az INGYEN van. Fizetni akkor kell, ha már megegyeztünk. ÁFA mentes számlát kap, mert egyéni vállalkozással lesz kapcsolatban. Most megvásárolhatja tudásunkat, a saját javára!Kapcsolat:

Biosteril - - Kártevőirtás, fertőtlenítés
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, III. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.31.

Reklám azonosító: 2821


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Kártevőirtás, fertőtlenítés


Bemutatkozás: Ágyi poloska, csótány, hangya, bolha és egyéb kártevők szakszerű irtása! Lakás, autó, iroda fertőtlenítése ózon gázosítással! Halott utáni zárófertőtlenítés!Kapcsolat:

Veszkán Lajos G. ev. - Klíma + klímaszerelés - Klímaszerelés rövid határidővel
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVIII. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.25.

Reklám azonosító: 2819


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Klíma + klímaszerelés

Szolgáltatás: Klímaszerelés rövid határidővel


Bemutatkozás: Budapest és 50 km-es körzetében vállalok klímaszerelést rövid határidővel. Egyeztessünk telefonon, e-mail-ben, találjuk meg közösen az Önnek legmegfelelőbb klímát. Keressen bizalommal.Kapcsolat:

Tiszta ház - Tisztítás - Minden épület tisztítása
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, VII. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.14.

Reklám azonosító: 2817


Vállalkozás formája: bt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Tisztítás

Szolgáltatás: Minden épület tisztítása


Bemutatkozás: Takarítótársaságunk magánlakások, irodák, üzletek, kávézók, éttermek és intézmények takarítását napi 24 órában végzi, szakképzett munkaerővel és nagy tapasztalattal. Budapesten és annak szolgáltató területén. Gondoskodunk minden olyan munkáról, ahol a tisztaság és a higiénia fontos neked és másoknak. Egyéni vállalkozásunk minőségi szolgáltatásokat kínál a házak, a mindennapi vagy a szokásos irodaépületek takarítása területén. Kiváló minőségű takarítás megfizethető áron, képzett szakemberek által: Irodák; iskolák; Óvoda; Önkormányzati intézmények; Orvosi központok; Ipari vállalkozások helyiségei. A tapasztalt szakembereknek és a modern technológiának köszönhetően a "Tiszta Ház" társaság hatékonyan és időben takarítja az irodaépületek és a különféle, nagy területű intézményeket.Kapcsolat:

Szolcsanyi kft - Víz gáz fűtés rendszer szerelés -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XV. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.08.

Reklám azonosító: 2816


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Víz gáz fűtés rendszer szerelés

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Víz gáz fűtés rendszer szerelés telepítés karbantartás szaniterezés duguláselhárításKapcsolat:

Varga Könyvelőiroda - - Könyvelés Budapesten, akár háztól-házig
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XIV. ker., Budapest

Dátum: 2020.05.04.

Reklám azonosító: 2815


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Könyvelés Budapesten, akár háztól-házig


Bemutatkozás: Könyvelés Budapesten, gyors határidővel, reális áron, igény szerint akár háztól-házig szolgáltatással! Budapest központi helyén, az Örs vezér tere közelében található könyvelőirodám egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom! További információkért és elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.Kapcsolat:

Angol 42 Kft. - Villanyszerelő Budapest - Villanyszerelő Budapest
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XI. ker., Budapest

Dátum: 2020.01.21.

Reklám azonosító: 2809


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Villanyszerelő Budapest

Szolgáltatás: Villanyszerelő Budapest


Bemutatkozás: Villanyszerelő Budapest és Pest megye környékén. Kisebb villanyszerelési munkák és nagyobb generál kivitelezést is vállalunk. Éjjel -nappal vállalunk villanyszerelési gyors szolgálatot, meghibásodott konnektor, lámpa vagy biztosíték csere nem probléma, keressen minket.Kapcsolat:

VELA Erősáramú Rendszerintegrátor Zrt - Dízel áramfejlesztők - Erősáramú kivitelezés és építészet
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XV. ker., Budapest

Dátum: 2020.01.15.

Reklám azonosító: 2808


Vállalkozás formája: zrt

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Dízel áramfejlesztők

Szolgáltatás: Erősáramú kivitelezés és építészet


Bemutatkozás: A Vela Zrt fő profilja biztonsági áramellátó rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése. Dízel áramfejlesztő berendezéseink az ország számos pontján szolgáltatnak áramot. Ezen túl nagy gyakorlattal vállalunk erősáramú tervezést és kivitelezést, építészeti és gépészeti generálkivitelezést.Kapcsolat:

Amaksz Kft - Garázskapu, ipari kapu, gyorskapu, automata ajtó, gyorskapu, sorompó, parkolórendszer - kaputechnika
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XIV. ker., Budapest

Dátum: 2020.01.02.

Reklám azonosító: 2806


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Garázskapu, ipari kapu, gyorskapu, automata ajtó, gyorskapu, sorompó, parkolórendszer

Szolgáltatás: kaputechnika


Bemutatkozás: Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön, illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását az ország teljes területén ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó, sorompó, szekcionált garázskapu, kapunyitó automatika, parkoló rendszer, biztonsági rács és beléptető rendszerek telepítésével kapcsolatban.Kapcsolat:

Gyöngyösi István - Vízszerelés és szivattyúszervíz - Vízszerelés és szivattyúszervíz
Nagyobb képért, kattintson ide!

Budapest, XVII. ker., Budapest

Dátum: 2019.11.09.

Reklám azonosító: 2803


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Vízszerelés és szivattyúszervíz

Szolgáltatás: Vízszerelés és szivattyúszervíz


Bemutatkozás: Vízszerelés, vízvezeték szerelés! ; Vészelhárítás: ; Ázás, csőtörés megszüntetése, ólomcső csere. (lakáson belüli, illetve strang) ; Fagycsap, kerti csap, golyóscsap csere, szerelés. ; Karbantartás jellegű munkák: ; Csaptelep javítás, csap szerelés, csap cseréje. ; wc szerelés, WC kagyló csere, WC csésze szerelés. ; WC tartály javítás, wc tartály cseréje, tartály szerelés, wc tartály csere. ; Sarokszelep csere, sarokszelep szerelés, javítás. ; Csempeszelep szerelés, kerti csap javítás, csere, szerelés. ; Mosogatógép beszerelés, üzembe helyezés, mosogatógép bekötés. ; Mosógép bekötés, elől és felültöltős mosógép üzembe helyezés csőszereléssel is. ; Lefolyó szerelés, szifon szerelés, szifon csere, szennyvíz elvezető javítás, szerelés, csere. ; Flexibilis cső csere. (bekötőcső) ; Vízóra almérő kiépítés (csak kivitelezés). ; Bojler szerelés, bojler cseréje. ; Villanybojler vízkőmentesítés, villanybojler csere, Hajdú vízmelegítő szerelés. Villanybojler vízkőtelenítés. Vízkő eltávolítás anód cserével is. Villanybojler szerelés. (Csak Hajdú típusú bojlerek!) ; Monoblokk (-os) és Falba épített GEBERIT WC-tartály javítás, szerelés, csere. ; Felújítás, kivitelezés: ; Vízszerelés, vízvezeték szerelés, új csőhálózat kiépítés, csere. ; Vizes helyiségek felújítása (fürdőszoba, WC, konyha). : Zuhany beépítés, zuhanykabin szerelés, zuhanytálca csere, kád beépítés, csere. ; Mosdó csere, mosdó-kagyló szerelés, mosogató szerelés, mosogató-tálca csere. Szivattyú javítás A fő tevékenységünk a lakossági, azaz a házkörüli szivattyúk és az ipari szivattyúk javítása és szerelése (pl. kórházak, éttermek, bevásárlóközpontok, iskolák irodaházak részére). Szivattyújavítást munkaidőben és munkaidőn túl, de akár hétvégén és éjszaka is vállalunk. A szivattyú nem más, mint egy folyadék, illetve zagy (nagyobb mennyiségű szilárd anyagot tartalmazó folyadék) szállítására szolgáló gép. A szivattyú meghibásodásának leggyakoribb oka a szivattyú által szállított a folyadékban, ill. a zagyban található szennyeződések (zsír, vízkő, por, homok, fekália stb.). A leggyakrabban előforduló szivattyú meghibásodások nagy része megfelelő szivattyú karbantartással megelőzhető. A meghibásodott szivattyúk javítása és szerelése folyamán, az ügyfeleink elvárásainak megfelelően, a legfontosabb szempontok a jól és szakszerűen végzett munka, a gyorsaság és az alacsony javítási költség. A szivattyújavítás során a meghibásodott alkatrészt, ha lehet, felújítjuk, azonban ha szükséges úgy új alkatrészre cseréljük. A teljes szivattyú felújításra a szivattyú meghibásodása, korszerűsítése és karbantartása alkalmával kerül sor. Ez esetben szivattyút darabjaira szedjük, a meghibásodott, vagy a még nem rossz, de már elöregedett, elhasználódott alkatrészeket, csavarokat és tömítéseket újakra cseréljük, a szivattyút teljesen megtisztítjuk és újrafestjük, majd összeszereljük. Szivattyú karbantartást vállalunk társasházak, közintézmények, üzletközpontok, éttermek és irodaházak részére. A megfelelő szivattyú karbantartás révén a szivattyúk meghibásodása jelentős mértékben megelőzhető, elkerülhető. A folyamatos szivattyú karbantartás a szivattyú megfelelő működéséhez és szivattyú élettartamának a megnöveléséhez elengedhetetlen. A rendszeres szivattyú karbantartásnak köszönhetően a szivattyúk üzemeltetése költséghatékonyabbá válik, illetve nagyobb üzembiztonság is garantálható. A szivattyúk javítása a meghibásodás jellegétől függően történhet a helyszínen, de gyakran csak műhely körülmények között javítható a szivattyú. Ez utóbbi esetben a szivattyút a szivattyújavító műhelyünkbe szállítjuk, ahol a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a szükséges javítást.Kapcsolat: