Reklám

Rendszerünkben 2285 vállalkozás található!

Cég, vállalkozás Keresése

Egyszerű kereséshez használja a GYORS KERESÉST!

Pontos kereséshez használja a RÉSZLETES KERESÉST!

Urbancsok Zoltán egyéni vállalkozó - Minnowboard Max Dual - eladás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Szarvas, Békés megye

Dátum: 2015.11.30.

Reklám azonosító: 2469


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Minnowboard Max Dual

Szolgáltatás: eladás


Bemutatkozás: Ragaszkodik a windowsos programjaihoz? Nem akar kimaradni az egykártyás számítógépek világából? Miért is tenné! MINNOWBOARD MAX DUAL Natív SATA, WINDOWS 8 támogatással. Nézzen szét nálunk: www.pirendszer.hu „Mert minden marad és mégis minden változik.”Kapcsolat:

Urbancsok Zoltán - Minnowboard Max Dual - webkereskedelem

Szarvas, Békés megye

Dátum: 2015.10.16.

Reklám azonosító: 2453


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Minnowboard Max Dual

Szolgáltatás: webkereskedelem


Bemutatkozás: Barkácsolók, fejlesztők figyelem!!! MEGÉRKEZETT!!! Magyarországon kizárólagosan nálunk kapható forintért!!! MINNOWBOARD MAX DUAL Végre megérkezett Magyarországra is a Minnowboard Max Dual. Üzlet? Oktatás? Szórakozás? Kikapcsolódás? Csak a képzelete szab határt. Mert „a jövőt MI alakítjuk, és MI vagyunk a jövő”. www.pirendszer.huKapcsolat:

technical things - müszaki cikk - technical things müszaki bolt
Nagyobb képért, kattintson ide!

Békés, Békés megye

Dátum: 2015.06.13.

Reklám azonosító: 2409


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: müszaki cikk

Szolgáltatás: technical things müszaki bolt


Bemutatkozás: Köszöntjük weboldalunkon! Vállalkozásunk 2015-ben alakult békésen néhány percre a város szívétől. Egy családi vállalkozásnak indult, ami még a mai napig is töretlenül tart. Az alapítók úgy gondolták, hogy az erős konkurencia ellenére, mégis megalapítják a műszaki boltot. Elképzeléseink kitűnőnek bizonyultak, hiszen az üzlet felfejlődött, ráadásul olyannyira, hogy napjainkban a legnívósabb műszaki üzletnek számít békés területén. Ennek elérésében több dolgok játszott közre. Ilyen volt például a meglévő stabil és széleskörű kapcsolatrendszer, az alapítók odaadása a vállalkozás iránt. Időt és pénzt nem spórolva fejlesztették üzletüket. A magas minőség és a megbízható kiszolgálás, valamint szaktanácsadás következtében számos törzsvásárlóra tettek szert. Kivétel nélkül csakelégedett vásárlók távoztak az üzletből. Kiegészítő tevékenységként egy új szolgáltatást is bevezettünk, ami pedig a szerviz, elsősorban a pc szerviz. Árukészletünk sokrétű és sokfajta: A partnerekkel való kapcsolattartást az üzletvezető egyik legfontosabb küldetésének tartja. Úgy véli nincs jobb üzlete számára, mint egy elégedett ügyfél vagy egy elégedett partner. Ennek köszönhetően olyan nagy cégek állnak kapcsolatba cégünkkel, mint például a Falco Rt., A Vasi Volán Rt., a MÁV Vasjármű Kft., vagy éppen a szolnoki cukorgyár és járműjavító. A technical things már több mint fél éve áll a lakosság és az ipari szféra szolgálatában. Tapasztalt munkaerőt alkalmazva lehetőségünk van a vásárlói igények maximális szintű kielégítését! A termékeket tekintse meg üzletünkben, vagy webáruházunkban:Kapcsolat:

ontozeswebaruhaz.hu - Kerti és mezőgazdasági öntözéstechnika -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Mezőhegyes, Békés megye

Dátum: 2015.03.12.

Reklám azonosító: 2384


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Kerti és mezőgazdasági öntözéstechnika

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Kerti és mezőgazdasági öntözéstechnika mindenkinek elérhető áron. Minden, ami öntözés, kerti szórófejek, vízellátok. Mezőgazdasági szórófejek, csepegtető csövek, szalagok, vezérlő automatikák.Kapcsolat:

Vaszkó és Társa Kft. - Műszaki alkatrészek - Webshop
Nagyobb képért, kattintson ide!

Gyomaendrőd, Békés megye

Dátum: 2015.01.16.

Reklám azonosító: 2354


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Műszaki alkatrészek

Szolgáltatás: Webshop


Bemutatkozás: Vaszkó műszaki bolt. Saját webshoppunkban tud kedvére vásárolni műszaki termékek és alkatrészek közül. Kerékpárok, elektromos kerékpárok, motorok, fűnyírók, traktorok, kéziszerszámok számos alkatrésze található raktárunkban. Ön a megrendelését postán kapja meg, lehetősége van készpénzes illetve banki átutalásos fizetésre. Látogasson el weboldalunkra.Kapcsolat:

Misóvill - - Villanyszerelés, hibaelhárítás
Nagyobb képért, kattintson ide!

Békéscsaba, Békés megye

Dátum: 2014.11.17.

Reklám azonosító: 2335


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék:

Szolgáltatás: Villanyszerelés, hibaelhárítás


Bemutatkozás: Villanyszerelést vállalunk az alábbi ágazatokban: - Épület villanyszelés - Ipari villanyszerelés - Földkábel szerelés, kötés - Beton panellakások alumínium vezetékeinek cseréje korszerű réz vezetékekre - Szerelvényezés: lámpatestek, kapcsolók, konnektorok, kismegszakítók cseréje - Bojlerek javítása, vízkőmentesítése - Villanytűzhelyek beüzemelése - Kazánok vezérlésének kiépítése Vállaljuk kazánok és automatizált rendszerek villamos előszerelését. Villanyszerelő karbantartást vállalunk, szerződéssel is. Bármilyen kérdéssel vagy szaktanáccsal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámon! Telefon: 30/609-0615 Email: misovillszer@gmail.comKapcsolat:

Ze Autokozmetika - Autokozmetika - Polirozas, karpittisztitas
Nagyobb képért, kattintson ide!

Újkígyós, Békés megye

Dátum: 2014.10.21.

Reklám azonosító: 2325


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Autokozmetika

Szolgáltatás: Polirozas, karpittisztitas


Bemutatkozás: Ujkigyosi telephelyemen teljes koru autotakaritassal foglalkozom beleertve polirozast es karpittisztitast. 06703584742Kapcsolat:

Priskin Insurance Company - AEGON - biztosítási ügynök
Nagyobb képért, kattintson ide!

Békéscsaba, Békés megye

Dátum: 2014.09.23.

Reklám azonosító: 2319


Vállalkozás formája: egyéni

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: AEGON

Szolgáltatás: biztosítási ügynök


Bemutatkozás: Biztosítási szolgáltatások tömkelege,rugalmasan az ügyfél igényeire szabva,legyen lakás;élet;baleset;gépjármű vagy nyugdíjbiztosítás.Kapcsolat:

Príma Lube Kft. - Kenőanyag kiskereskedelem - Total Fluid Management
Nagyobb képért, kattintson ide!

Békéscsaba, Békés megye

Dátum: 2014.09.12.

Reklám azonosító: 2315


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: kereskedelem

Termék: Kenőanyag kiskereskedelem

Szolgáltatás: Total Fluid Management


Bemutatkozás: A Príma Lube Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a cégek zökkenőmentes működését támogatni tudja, a kenéstechnikai kérdések, illetve a megoldandó problémák tárgykörében, munkatársainak magas szintű szakmai tudására, és szolgáltatásaira támaszkodva.Ennek szellemében kiemelt helyet kapott a vevőkkel történő napi szintű kapcsolattartás, - ezen belül a pontos igények felmérése, a megfelelő termékek és szolgáltatások kiválasztása -, munkatársaink a különböző szakterületeken több éves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésre. Ügyfeleink érdekéit minden esetben szem előtt tartva, teljes körű és professzionális megoldásokat kínálunk. Továbbá kimondott célunk, hogy minden esetben partnereinkkel szoros együttműködésben, folyamatosan egyeztetve dolgozzuk ki a legjobb megoldás részleteit.Elsődleges célunk: a partnereink elégedettsége, ezért, túl a személyre szabott, rugalmas és pontos ügymeneten, minden szolgáltatásunkra garanciát kínálunk.Kapcsolat:

Nyílászáró Szalon - Nyílászárók cseréje, beépítése -
Nagyobb képért, kattintson ide!

Békéscsaba, Békés megye

Dátum: 2014.05.29.

Reklám azonosító: 2274


Vállalkozás formája: kft

Tevékenység: szolgáltatás

Termék: Nyílászárók cseréje, beépítése

Szolgáltatás:


Bemutatkozás: Nyílászáró Szalon Békéscsaba Gyóni Géza utca 14-16 Nyitva tartás H-P 8:30-17:30 Amit kínálunk : kiváló minőségű fa és HevesTherm műanyag nyílászárók, Velux, Dekea tetőtéri ablakok forgalmazása.Egyedi méretben is. Garázskapuk széles választékban, kedvező áron. Valamint a fenti termékek teljes körű beépítése és cseréje. Békés megye egész területén. INGYENES ÁRAJÁNLATTAL. Valamint árnyékolás technikai eszközök:  Redőny  Reluxa  Szúnyoghálók  Harmonika ajtó Garázskapuk :  Ipari kapuk  Ipari gyors kapuk  Redőnykapuk és redőny rácsokKapcsolat: